pendik escort bayan
ak

Sdt 2 Komedi Oyununu Seyirciyle Buluşturacak

Siyaset 08.01.2019 - 13:43, Güncelleme: 08.01.2019 - 13:43
 

Sdt 2 Komedi Oyununu Seyirciyle Buluşturacak

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası" ve "Düş Yakamdan" adlı yeni komedi oyunlarını sahneleyecek. SDT'den yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası" ve "Düş Yakamdan" adlı yeni komedi oyunlarını sahneleyecek. SDT'den yapılan açıklamaya göre, Mustafa Arıkoğlu'nun kaleme aldığı "Düş Yakamdan" isimli komedi oyunu, 24 Ocak'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde tiyatroseverler için perdelerini açacak. SDT, 15 Ocak'ta ise Ankara'da, William Shakespeare'ın klasik oyunlarından "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası" adlı komedi oyununu sahneye koyacak. Öte yandan, "Lena, Leyla ve Diğerleri" adlı oyunu da Sivas'ta sahnelemeyi sürdürecek SDT, 10-11 Ocak'ta saat 19.30'da, 12 Ocak Cumartesi günü ise 14.00 ve 19.30 saatlerinde seyircinin karşısına çıkacak.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası" ve "Düş Yakamdan" adlı yeni komedi oyunlarını sahneleyecek. SDT'den yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası" ve "Düş Yakamdan" adlı yeni komedi oyunlarını sahneleyecek.

SDT'den yapılan açıklamaya göre, Mustafa Arıkoğlu'nun kaleme aldığı "Düş Yakamdan" isimli komedi oyunu, 24 Ocak'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde tiyatroseverler için perdelerini açacak.

SDT, 15 Ocak'ta ise Ankara'da, William Shakespeare'ın klasik oyunlarından "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası" adlı komedi oyununu sahneye koyacak.

Öte yandan, "Lena, Leyla ve Diğerleri" adlı oyunu da Sivas'ta sahnelemeyi sürdürecek SDT, 10-11 Ocak'ta saat 19.30'da, 12 Ocak Cumartesi günü ise 14.00 ve 19.30 saatlerinde seyircinin karşısına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.