pendik escort bayan
ak

Sayıştay mensubu 108 kişiye uzaklaştırma

23.07.2016 - 01:24, Güncelleme: 23.07.2016 - 01:24
 

Sayıştay mensubu 108 kişiye uzaklaştırma

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, FETÖ ile mücadele kapsamında 108 kişinin görevden uzaklaştırıldığını söyledi.

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı olduğu değerlendirilen 108 kişinin görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.Baş, yaptığı yazılı açıklamada, FETÖ tarafından yapılan "hain" darbe girişiminin milletin "sağduyulu ve kararlı duruşu" ile güvenlik güçlerinin fedakar çabaları sayesinde akamete uğradığını belirtti.'SAKINCALI GÖRÜLEN PERSONEL...'Baş, açıklamasında, "Bu terör örgütü ile iltisaklı olduğu değerlendirilen Sayıştay mensuplarından 108 kişi hakkında disiplin soruşturması başlatılmış, ayrıca soruşturmanın gereği bakımından görevi başında bulunmasında sakınca görülen söz konusu personel görevlerinden uzaklaştırılmıştır." ifadelerini kullandı.Habervaktim
Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, FETÖ ile mücadele kapsamında 108 kişinin görevden uzaklaştırıldığını söyledi.

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı olduğu değerlendirilen 108 kişinin görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Baş, yaptığı yazılı açıklamada, FETÖ tarafından yapılan "hain" darbe girişiminin milletin "sağduyulu ve kararlı duruşu" ile güvenlik güçlerinin fedakar çabaları sayesinde akamete uğradığını belirtti.

'SAKINCALI GÖRÜLEN PERSONEL...'

Baş, açıklamasında, "Bu terör örgütü ile iltisaklı olduğu değerlendirilen Sayıştay mensuplarından 108 kişi hakkında disiplin soruşturması başlatılmış, ayrıca soruşturmanın gereği bakımından görevi başında bulunmasında sakınca görülen söz konusu personel görevlerinden uzaklaştırılmıştır." ifadelerini kullandı.

Habervaktim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.