pendik escort bayan
ak

Saygılı Bisiklet Yolunda İncelemelerde Bulundu

01.11.2016 - 10:53, Güncelleme: 01.11.2016 - 10:53
 

Saygılı Bisiklet Yolunda İncelemelerde Bulundu

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bisiklet yolunda incelemelerde bulundu, vatandaşlarla birlikte bisiklet sürdü.Bahçelievler...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bisiklet yolunda incelemelerde bulundu, vatandaşlarla birlikte bisiklet sürdü.Bahçelievler Mahallesi'ne yapılan bisiklet ve yürüyüş yolunda vatandaşlarla bir araya gelen Saygılı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 kilometrelik bisiklet ve yürüyüş yolunu vatandaşların hizmetine açtıklarını söyledi.Saygılı, şunları kaydetti:"Bisiklet ve yürüyüş yolu projesi içinde yayaların kullanacağı kaldırımlar, bisiklet ve araç yolu, yeşil alanlar ayrı ayrı planlandı. Ekiplerimizin projeye bağlı olarak sürdürdükleri çalışmalar neticesinde çok güzel bir görüntü ortaya çıktı. Vatandaşlarımız yapılan yolda gönül rahatlığıyla bisiklet kullanabilecekler, halkımızdan da çok güzel tepkiler alıyoruz. Yollarımız birbirini bütünleyen, araç ve bisiklet akışının düzgün bir şekilde yapılmasına imkan tanıyacak şekilde yapıldı. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun, emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ederim."Belediye Başkan Saygılı, bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra birlikte bisiklet sürdü.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bisiklet yolunda incelemelerde bulundu, vatandaşlarla birlikte bisiklet sürdü.Bahçelievler...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bisiklet yolunda incelemelerde bulundu, vatandaşlarla birlikte bisiklet sürdü.

Bahçelievler Mahallesi'ne yapılan bisiklet ve yürüyüş yolunda vatandaşlarla bir araya gelen Saygılı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 kilometrelik bisiklet ve yürüyüş yolunu vatandaşların hizmetine açtıklarını söyledi.

Saygılı, şunları kaydetti:

"Bisiklet ve yürüyüş yolu projesi içinde yayaların kullanacağı kaldırımlar, bisiklet ve araç yolu, yeşil alanlar ayrı ayrı planlandı. Ekiplerimizin projeye bağlı olarak sürdürdükleri çalışmalar neticesinde çok güzel bir görüntü ortaya çıktı. Vatandaşlarımız yapılan yolda gönül rahatlığıyla bisiklet kullanabilecekler, halkımızdan da çok güzel tepkiler alıyoruz. Yollarımız birbirini bütünleyen, araç ve bisiklet akışının düzgün bir şekilde yapılmasına imkan tanıyacak şekilde yapıldı. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun, emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ederim."

Belediye Başkan Saygılı, bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra birlikte bisiklet sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.