pendik escort bayan
ak

Savunma Sanayii Başkanı Demir, Aa Finans Masası'na Konuk Olacak

18.10.2018 - 15:43, Güncelleme: 18.10.2018 - 15:43
 

Savunma Sanayii Başkanı Demir, Aa Finans Masası'na Konuk Olacak

İsmail Demir, yarın Anadolu Ajansı Finans Masası'nda savunma sanayisinin gündemindeki konularına ilişkin soruları yanıtlayacak

ANKARA (AA) - Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'na konuk olacak.Demir, yarın saat 11.00'de başlayacak AA Finans Masası'nda savunma sanayisindeki gelişmeler ve yürütülen projelerin seyrine ilişkin soruları yanıtlayacak, sektöre ilişkin hedeflere yönelik değerlendirmelerde bulunacak.Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'in açıklamaları, AA'nın internet sitesi "www.aa.com.tr"den yayımlanacak ve "@aa_finans" Twitter hesabından da anlık takip edilebilecek.AA Finans aboneleri ise toplantıyı "aafinans.com" üzerinden canlı izleyebilecek.
İsmail Demir, yarın Anadolu Ajansı Finans Masası'nda savunma sanayisinin gündemindeki konularına ilişkin soruları yanıtlayacak

ANKARA (AA) - Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'na konuk olacak.

Demir, yarın saat 11.00'de başlayacak AA Finans Masası'nda savunma sanayisindeki gelişmeler ve yürütülen projelerin seyrine ilişkin soruları yanıtlayacak, sektöre ilişkin hedeflere yönelik değerlendirmelerde bulunacak.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'in açıklamaları, AA'nın internet sitesi "www.aa.com.tr"den yayımlanacak ve "@aa_finans" Twitter hesabından da anlık takip edilebilecek.

AA Finans aboneleri ise toplantıyı "aafinans.com" üzerinden canlı izleyebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.