pendik escort bayan
ak

Satranç Grup Birinciliği Müsabakası Başladı

30.03.2017 - 14:43, Güncelleme: 30.03.2017 - 14:43
 

Satranç Grup Birinciliği Müsabakası Başladı

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Satranç Federasyonu ile Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları satranç grup...

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Satranç Federasyonu ile Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları satranç grup birinciliği müsabakaları Ürgüp ilçesinde başladı.Turgut Özal Kültür Merkezi'nde düzenlenen yarışmaların başlaması nedeniyle tören düzenlendi.Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcileri Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya 16 ilden 275 sporcunun katıldığını belirtti.Nevşehir ile birlikte 6 ilde daha eş zamanlı olarak grup maçlarının yapılmaya başladığını ifade eden Eroğlu, "Nevşehir, Düzce, Samsun, Şanlıurfa, Antalya, Erzurum illerimizdeki takım yarışmasına katılan sporculardan kazananlar, 2-6 Mayıs tarihlerinde yapılacak okul sporları satranç yarışması finallerine katılmaya hak kazanacaklar." dedi. Yarışmalar, 2 Nisan Pazar günü saat 15.00'te düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.Programın açılış törenine, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Timur Budak ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Satranç Federasyonu ile Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları satranç grup...

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Satranç Federasyonu ile Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları satranç grup birinciliği müsabakaları Ürgüp ilçesinde başladı.

Turgut Özal Kültür Merkezi'nde düzenlenen yarışmaların başlaması nedeniyle tören düzenlendi.

Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcileri Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya 16 ilden 275 sporcunun katıldığını belirtti.

Nevşehir ile birlikte 6 ilde daha eş zamanlı olarak grup maçlarının yapılmaya başladığını ifade eden Eroğlu, "Nevşehir, Düzce, Samsun, Şanlıurfa, Antalya, Erzurum illerimizdeki takım yarışmasına katılan sporculardan kazananlar, 2-6 Mayıs tarihlerinde yapılacak okul sporları satranç yarışması finallerine katılmaya hak kazanacaklar." dedi.

Yarışmalar, 2 Nisan Pazar günü saat 15.00'te düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Programın açılış törenine, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Timur Budak ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.