pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sarraflar Ve Kuyumcular Derneği'nden Yerel Medyaya Destek

07.11.2018 - 12:38, Güncelleme: 07.11.2018 - 12:38
 

Sarraflar Ve Kuyumcular Derneği'nden Yerel Medyaya Destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Adnan İncetoprak, "Yerel gazete okuyalım, okutalım ve destek olalım" kampanyası başlattıklarını...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Adnan İncetoprak, "Yerel gazete okuyalım, okutalım ve destek olalım" kampanyası başlattıklarını bildirdi.İncetoprak, yazılı açıklamasında, yerel medyanın her zaman desteklenmesi gerektiğini vurguladı.Gazete, dergi ve televizyonların her zaman yanında olacaklarını belirten İncetoprak, şunları kaydetti:"Dernek olarak her sabah tüm yerel gazeteleri bayiden alıyoruz. Bu konuda üyelerimizden de destek bekliyorum. Yerel gazete ve televizyonlarımızın dün olduğu gibi bugün de yanında olacağız. Dernek olarak, ‘Yerel gazete okuyalım, okutalım ve destek olalım’ kampanyası başlattık. Kayseri’deki tüm yerel gazetelere oda olarak abone olacağız ve aynı zamanda üyelerimizin de duyarlı olmaları için çalışma yapacağız. Televizyonlarımızın da yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde oda olarak yerel medya için bu düşüncemize üyelerimizin de ortak olacağını biliyor ve şimdiden herkese teşekkür ediyorum."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Adnan İncetoprak, "Yerel gazete okuyalım, okutalım ve destek olalım" kampanyası başlattıklarını...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Adnan İncetoprak, "Yerel gazete okuyalım, okutalım ve destek olalım" kampanyası başlattıklarını bildirdi.

İncetoprak, yazılı açıklamasında, yerel medyanın her zaman desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Gazete, dergi ve televizyonların her zaman yanında olacaklarını belirten İncetoprak, şunları kaydetti:

"Dernek olarak her sabah tüm yerel gazeteleri bayiden alıyoruz. Bu konuda üyelerimizden de destek bekliyorum. Yerel gazete ve televizyonlarımızın dün olduğu gibi bugün de yanında olacağız. Dernek olarak, ‘Yerel gazete okuyalım, okutalım ve destek olalım’ kampanyası başlattık. Kayseri’deki tüm yerel gazetelere oda olarak abone olacağız ve aynı zamanda üyelerimizin de duyarlı olmaları için çalışma yapacağız. Televizyonlarımızın da yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde oda olarak yerel medya için bu düşüncemize üyelerimizin de ortak olacağını biliyor ve şimdiden herkese teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.