pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'ya 45 Öğrenci Kapasiteli Kurs Binası

26.10.2016 - 14:28, Güncelleme: 26.10.2016 - 14:28
 

Şarkışla'ya 45 Öğrenci Kapasiteli Kurs Binası

SİVAS (AA) - Şarkışla i̇lçesine Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından 45 öğrenci kapasiteli yatılı hafızlık kurs binası yaptırıldı.Gültekin...

SİVAS (AA) - Şarkışla i̇lçesine Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından 45 öğrenci kapasiteli yatılı hafızlık kurs binası yaptırıldı.Gültekin Mahallesi'nde 600 metrekare alana yaptırılan 3 katılı kurs binasında, 2 derslik, yemekhane ve yatakhane bulunuyor. Kaymakam Akif Pektaş ve İlçe Müftüsü Mehmet Cingöz, yapımı tamamlanan binada incelemelerde bulundu ve bilgi aldı.Dernek Başkanı Hacı Ömer Coşar, "Hamide Türkoğlu Yatılı Erkek Kuran Kursu binamıza ilk etapta, 5 ve 6. sınıf imam hatip öğrencilerinden 20 öğrenciyi yatılı alacağız. Hedefimiz bu sayıyı 45 öğrenciye tamamlayarak, vatana millete hayırlı hafız yetiştirmek." diye konuştu.Coşar, kısa süre sonra da hafızlık kursu alacak öğrencilerin kayıtlarına başlayacaklarını söyledi.
SİVAS (AA) - Şarkışla i̇lçesine Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından 45 öğrenci kapasiteli yatılı hafızlık kurs binası yaptırıldı.Gültekin...

SİVAS (AA) - Şarkışla i̇lçesine Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından 45 öğrenci kapasiteli yatılı hafızlık kurs binası yaptırıldı.

Gültekin Mahallesi'nde 600 metrekare alana yaptırılan 3 katılı kurs binasında, 2 derslik, yemekhane ve yatakhane bulunuyor.

Kaymakam Akif Pektaş ve İlçe Müftüsü Mehmet Cingöz, yapımı tamamlanan binada incelemelerde bulundu ve bilgi aldı.

Dernek Başkanı Hacı Ömer Coşar, "Hamide Türkoğlu Yatılı Erkek Kuran Kursu binamıza ilk etapta, 5 ve 6. sınıf imam hatip öğrencilerinden 20 öğrenciyi yatılı alacağız. Hedefimiz bu sayıyı 45 öğrenciye tamamlayarak, vatana millete hayırlı hafız yetiştirmek." diye konuştu.

Coşar, kısa süre sonra da hafızlık kursu alacak öğrencilerin kayıtlarına başlayacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.