pendik escort bayan
ak

Şarkışla'dan Kısa Kısa

03.11.2017 - 14:48, Güncelleme: 03.11.2017 - 14:48
 

Şarkışla'dan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Türk Kızılayı Şarkışla Şubesince "deprem bilinci" konulu seminer düzenlendi.Türk Kızılayı Şarkışla Şube Başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz,...

SİVAS (AA) - Türk Kızılayı Şarkışla Şubesince "deprem bilinci" konulu seminer düzenlendi.Türk Kızılayı Şarkışla Şube Başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz, Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ndeki seminerde, ilçede yaptıkları faaliyetleri anlattı. Seminere konuşmacı olarak katılan Türk Kızılayı Eğitim Yönetimi Bölümü Birimi yöneticisi Şahin Erden, depremin oluşumu ve kaydedilmesi, yapısal bilinç, yapısal olmayan tehlikelerin azaltılması, güvenli davranış hareketleri ve sigorta bilinci konuları hakkında bilgi verdi. Seminere, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Bilgiç ve öğrenciler katıldı.- Organ bağışı standı açıldıOrgan ve Doku Bağışı Haftası dolayısıyla Şarkışla Devlet Hastanesinde organ bağışı standı açıldı. Şarkışla Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Kaya, "Tedavisi sadece organ veya doku nakli ile mümkün olan hastalıklar her geçen gün artmaktadır. Organların toprağa değil, umutla bekleyen kişilere, kısacası hayata bağışlanması gerekir." dedi.Kaya, bağış yapmak isteyen kişilerin toplum sağlığı merkezlerine ve stantlara müracaat etmelerini istedi.
SİVAS (AA) - Türk Kızılayı Şarkışla Şubesince "deprem bilinci" konulu seminer düzenlendi.Türk Kızılayı Şarkışla Şube Başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz,...

SİVAS (AA) - Türk Kızılayı Şarkışla Şubesince "deprem bilinci" konulu seminer düzenlendi.

Türk Kızılayı Şarkışla Şube Başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz, Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ndeki seminerde, ilçede yaptıkları faaliyetleri anlattı.

Seminere konuşmacı olarak katılan Türk Kızılayı Eğitim Yönetimi Bölümü Birimi yöneticisi Şahin Erden, depremin oluşumu ve kaydedilmesi, yapısal bilinç, yapısal olmayan tehlikelerin azaltılması, güvenli davranış hareketleri ve sigorta bilinci konuları hakkında bilgi verdi.

Seminere, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Bilgiç ve öğrenciler katıldı.


- Organ bağışı standı açıldı

Organ ve Doku Bağışı Haftası dolayısıyla Şarkışla Devlet Hastanesinde organ bağışı standı açıldı.

Şarkışla Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Kaya, "Tedavisi sadece organ veya doku nakli ile mümkün olan hastalıklar her geçen gün artmaktadır. Organların toprağa değil, umutla bekleyen kişilere, kısacası hayata bağışlanması gerekir." dedi.

Kaya, bağış yapmak isteyen kişilerin toplum sağlığı merkezlerine ve stantlara müracaat etmelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.