pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı

24.07.2017 - 10:18, Güncelleme: 24.07.2017 - 10:18
 

Şarkışla'da Zincirleme Trafik Kazası: 2 Yaralı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 2 kamyon ve 1 arazi tipi aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Mehmet Ali Şıranlı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 2 kamyon ve 1 arazi tipi aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Mehmet Ali Şıranlı (60) yönetimindeki 16 JBE 55 plakalı arazi tipi araç, Sivas-Kayseri karayolunun Şarkışla ilçesi yakınlarında Ferdi Yöntem (34) idaresindeki 60 SD 160 plakalı kamyonun arka çamurluğuna çarptıktan sonra orta refüje çıkarak durdu. Bu arada İsmail Savaşçı (55) yönetimindeki sebze yüklü kamyon da orta refüje çıkan arazi tipi araca çarpmamak için sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.Kazada yaralanan sürücüler Şıranlı ve Savaşçı, Şarkışla Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Etrafa saçılan sebzeler nedeniyle trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Sebzelerin toplanmasının ve kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 2 kamyon ve 1 arazi tipi aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Mehmet Ali Şıranlı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 2 kamyon ve 1 arazi tipi aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Ali Şıranlı (60) yönetimindeki 16 JBE 55 plakalı arazi tipi araç, Sivas-Kayseri karayolunun Şarkışla ilçesi yakınlarında Ferdi Yöntem (34) idaresindeki 60 SD 160 plakalı kamyonun arka çamurluğuna çarptıktan sonra orta refüje çıkarak durdu. Bu arada İsmail Savaşçı (55) yönetimindeki sebze yüklü kamyon da orta refüje çıkan arazi tipi araca çarpmamak için sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada yaralanan sürücüler Şıranlı ve Savaşçı, Şarkışla Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Etrafa saçılan sebzeler nedeniyle trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Sebzelerin toplanmasının ve kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.