pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Yeşillendirme Çalışmaları

22.10.2016 - 14:23, Güncelleme: 22.10.2016 - 14:23
 

Şarkışla'da Yeşillendirme Çalışmaları

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçedeki arterlerde yeşillendirme çalışması yürütülüyor.Belediye Başkanı Ahmet...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçedeki arterlerde yeşillendirme çalışması yürütülüyor.Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, çalışmaları inceleyerek, parkların dışında da çevre düzenlemeleri yaptıklarını belirtti.Yapılan ve yapımı devam eden parklarının dışında, ilçe merkezindeki yollarda, kavşak ve refüjlerde de yeşillendirme çalışmalarına başladıklarını anlatan Oğuz, "İlçe giriş ve çıkışıyla geniş caddelerde yeşillendirme çalışmalarına başladık. Çalışmalarımızda Garipler Mezarlığı ve Yıldırım Mezarlığı'na ağırlık verdik." dedi.Oğuz, refüjlerdeki yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışması kapsamında hava şartlarına uygun fidan ve gül ağaçları diktiklerini kaydetti.
SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçedeki arterlerde yeşillendirme çalışması yürütülüyor.Belediye Başkanı Ahmet...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçedeki arterlerde yeşillendirme çalışması yürütülüyor.

Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, çalışmaları inceleyerek, parkların dışında da çevre düzenlemeleri yaptıklarını belirtti.

Yapılan ve yapımı devam eden parklarının dışında, ilçe merkezindeki yollarda, kavşak ve refüjlerde de yeşillendirme çalışmalarına başladıklarını anlatan Oğuz, "İlçe giriş ve çıkışıyla geniş caddelerde yeşillendirme çalışmalarına başladık. Çalışmalarımızda Garipler Mezarlığı ve Yıldırım Mezarlığı'na ağırlık verdik." dedi.

Oğuz, refüjlerdeki yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışması kapsamında hava şartlarına uygun fidan ve gül ağaçları diktiklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.