pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da Ufka Yolculuk Kültür Yarışması Yapıldı

26.03.2017 - 13:38, Güncelleme: 26.03.2017 - 13:38
 

Şarkışla'da Ufka Yolculuk Kültür Yarışması Yapıldı

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması gerçekleştirildi.Milli Egemenlik İlkokulu ve Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması gerçekleştirildi.Milli Egemenlik İlkokulu ve Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan yarışma 6 kategoride gerçekleştirildi.Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Şarkışla Temsilcisi Ömer Yılmaz, Şarkışla'da düzenlenen yarışmalara her geçen yıl başvuruların arttığını belirterek, bu tür yarışmaları her yıl yapmaya devam edeceklerini söyledi. Yılmaz, yarışmalarda dereceye girenlere mayıs ayında düzenlenecek törende ödüllerinin verileceğini aktardı.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması gerçekleştirildi.Milli Egemenlik İlkokulu ve Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması gerçekleştirildi.

Milli Egemenlik İlkokulu ve Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan yarışma 6 kategoride gerçekleştirildi.

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Şarkışla Temsilcisi Ömer Yılmaz, Şarkışla'da düzenlenen yarışmalara her geçen yıl başvuruların arttığını belirterek, bu tür yarışmaları her yıl yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Yılmaz, yarışmalarda dereceye girenlere mayıs ayında düzenlenecek törende ödüllerinin verileceğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.