pendik escort bayan
ak

Şarkışla’da Soruşturma Teknikleri Kursu Düzenlendi

01.02.2019 - 13:33, Güncelleme: 01.02.2019 - 13:33
 

Şarkışla’da Soruşturma Teknikleri Kursu Düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, soruşturma teknikleri kursu düzenlendi. Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kursa...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, soruşturma teknikleri kursu düzenlendi. Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kursa Şarkışla, Altınyayla ve Gemerek ilçelerinden Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürlerinden oluşan 30 idareci katıldı. Kursta, Sivas İl Maarif Müfettişi Ebubekir Yıldız, kursiyerlere soruşturma teknikleri konusunda bilgi verdi. Şarkışla Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen’in de katıldığı kurs sonunda düzenlenen sınavda başarılı olan kursiyerler sertifika almaya hak kazandı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, soruşturma teknikleri kursu düzenlendi. Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kursa...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, soruşturma teknikleri kursu düzenlendi.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kursa Şarkışla, Altınyayla ve Gemerek ilçelerinden Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürlerinden oluşan 30 idareci katıldı.

Kursta, Sivas İl Maarif Müfettişi Ebubekir Yıldız, kursiyerlere soruşturma teknikleri konusunda bilgi verdi.

Şarkışla Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen’in de katıldığı kurs sonunda düzenlenen sınavda başarılı olan kursiyerler sertifika almaya hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.