pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da "Şehitleri Anma Haftası Ahde Vefa Programı" Düzenlendi

19.04.2019 - 14:18, Güncelleme: 19.04.2019 - 14:18
 

Şarkışla'da "Şehitleri Anma Haftası Ahde Vefa Programı" Düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "Şehitleri Anma Haftası, Ahde Vefa” programı düzenledi. Şarkışla Anadolu Lisesinin hazırladığı, Aşık...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "Şehitleri Anma Haftası, Ahde Vefa” programı düzenledi. Şarkışla Anadolu Lisesinin hazırladığı, Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından okul müdürü Özgür Öztürk açılış konuşmasını yaptı. Okulun müzik öğretmeni Seyhan Kılıç yönetimindeki öğrencilerden oluşan 70 kişilik koro ve saz ekibi çeşitli eserler seslendirdi. Programa Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, okul müdürleri ve davetliler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "Şehitleri Anma Haftası, Ahde Vefa” programı düzenledi. Şarkışla Anadolu Lisesinin hazırladığı, Aşık...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "Şehitleri Anma Haftası, Ahde Vefa” programı düzenledi.

Şarkışla Anadolu Lisesinin hazırladığı, Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından okul müdürü Özgür Öztürk açılış konuşmasını yaptı.

Okulun müzik öğretmeni Seyhan Kılıç yönetimindeki öğrencilerden oluşan 70 kişilik koro ve saz ekibi çeşitli eserler seslendirdi.

Programa Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, okul müdürleri ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.