pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da Şehit Ailelerine İftar Programı

14.05.2019 - 10:08, Güncelleme: 14.05.2019 - 10:08
 

Şarkışla'da Şehit Ailelerine İftar Programı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile köy ve mahalle muhtarları için iftar programı düzenlendi. Şarkışla...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile köy ve mahalle muhtarları için iftar programı düzenlendi. Şarkışla Kaymakamlığı tarafından Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen programda konuşan Kaymakam Akif Pektaş, bu toprakları şehitlerin ve gazilerin vatan kıldığını söyledi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Pektaş, "Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın, tıpkı ramazana kavuşturduğu gibi inşallah bayrama kavuşan kullarından olmayı bizlere nasip eylesin." dedi. Kaymakam Pektaş, programa katılanlara çeşitli hediyeler verdi. Programa, Kaymakam Adayı Yakup Papakel, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Cemel Belde Belediye Başkanı Gazi Öztürk, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Temel Toy, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Uludağ, kurum amirleri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile köy ve mahalle muhtarları için iftar programı düzenlendi. Şarkışla...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile köy ve mahalle muhtarları için iftar programı düzenlendi.

Şarkışla Kaymakamlığı tarafından Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen programda konuşan Kaymakam Akif Pektaş, bu toprakları şehitlerin ve gazilerin vatan kıldığını söyledi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Pektaş, "Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın, tıpkı ramazana kavuşturduğu gibi inşallah bayrama kavuşan kullarından olmayı bizlere nasip eylesin." dedi.

Kaymakam Pektaş, programa katılanlara çeşitli hediyeler verdi.

Programa, Kaymakam Adayı Yakup Papakel, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Cemel Belde Belediye Başkanı Gazi Öztürk, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Temel Toy, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Uludağ, kurum amirleri, şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.