pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da Polisler İftarda Buluştu

23.05.2019 - 10:58, Güncelleme: 23.05.2019 - 10:58
 

Şarkışla'da Polisler İftarda Buluştu

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde emniyet mensupları iftar programında bir araya geldi. Şarkışla Emniyet Müdürlüğü tarafından müdürlük bahçesinde...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde emniyet mensupları iftar programında bir araya geldi. Şarkışla Emniyet Müdürlüğü tarafından müdürlük bahçesinde düzenlenen program, sağanak altında gerçekleşti. İlçe Müftüsü Tayyip Koçer'in dua etmesinin ardından programda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Uludağ, katılım sağlayan personele ve ailelerine teşekkür etti. Birlik ve beraberliklerinin daim olmasını dileyen Uludağ, "Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bugünün bereketine bir de yağmur bereketi eklendi." dedi. Programa, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Özkan, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Orman İşletme Şube Şefi Emre Çakır ve bazı kurum amirleri katıldı.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde emniyet mensupları iftar programında bir araya geldi. Şarkışla Emniyet Müdürlüğü tarafından müdürlük bahçesinde...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde emniyet mensupları iftar programında bir araya geldi.

Şarkışla Emniyet Müdürlüğü tarafından müdürlük bahçesinde düzenlenen program, sağanak altında gerçekleşti. İlçe Müftüsü Tayyip Koçer'in dua etmesinin ardından programda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Uludağ, katılım sağlayan personele ve ailelerine teşekkür etti.

Birlik ve beraberliklerinin daim olmasını dileyen Uludağ, "Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bugünün bereketine bir de yağmur bereketi eklendi." dedi.

Programa, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Özkan, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Orman İşletme Şube Şefi Emre Çakır ve bazı kurum amirleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.