pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Okullar Arası Bilgi Yarışması

28.02.2019 - 11:23, Güncelleme: 28.02.2019 - 11:23
 

Şarkışla'da Okullar Arası Bilgi Yarışması

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı. Anafartalar Ortaokulu'nda gerçekleştirilen yarışmaya okullar gruplar halinde...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı. Anafartalar Ortaokulu'nda gerçekleştirilen yarışmaya okullar gruplar halinde katıldı. Çekişmeli geçen yarışmada gruplarında Cemel Ortaokulu, Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge Okulu, Anafartalar Ortaokulu ve Sefil Selimi Ortaokulu birinci oldu. Birinci olan okullar, yarınki ilçe finaline katılacak. Finalin birincisi, Sivas'ta yapılacak ortaokullar arası bilgi yarışmasında Şarkışla ilçesini temsil edecek.Yarışmayı Şarkışla Milli Eğitim Müdür Vekili Saffet Uzun, Şube müdürleri Mehmet Bilgiç ve Murat Kalkan ile okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler izledi.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı. Anafartalar Ortaokulu'nda gerçekleştirilen yarışmaya okullar gruplar halinde...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı.

Anafartalar Ortaokulu'nda gerçekleştirilen yarışmaya okullar gruplar halinde katıldı. Çekişmeli geçen yarışmada gruplarında Cemel Ortaokulu, Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge Okulu, Anafartalar Ortaokulu ve Sefil Selimi Ortaokulu birinci oldu.

Birinci olan okullar, yarınki ilçe finaline katılacak. Finalin birincisi, Sivas'ta yapılacak ortaokullar arası bilgi yarışmasında Şarkışla ilçesini temsil edecek.

Yarışmayı Şarkışla Milli Eğitim Müdür Vekili Saffet Uzun, Şube müdürleri Mehmet Bilgiç ve Murat Kalkan ile okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.