pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da Okul Güvenliği Toplantısı

10.09.2018 - 15:28, Güncelleme: 10.09.2018 - 15:28
 

Şarkışla'da Okul Güvenliği Toplantısı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde okul güvenliği toplantısı yapıldı. Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş başkanlığındaki toplantı, Aşık...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde okul güvenliği toplantısı yapıldı. Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş başkanlığındaki toplantı, Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi Seminer Salonu'nda gerçekleşti. Pektaş, toplantıda yaptığı konuşmada, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla okullarda alınacak güvenlik önlemleri hakkında bilgi verdi. "Okul polisi" uygulaması kapsamında tüm okullarda sorumlu polis memurlarının olduğunu belirten Pektaş, yaşanacak sorunların bu polisler sayesinde hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacağını söyledi. Okul pansiyonlarında güvenlik personelinin görev yapacağını da aktaran Pektaş, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Emniyet Müdürü Hasan Uludağ, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Özkan ve okul müdürleri katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde okul güvenliği toplantısı yapıldı. Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş başkanlığındaki toplantı, Aşık...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde okul güvenliği toplantısı yapıldı.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş başkanlığındaki toplantı, Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi Seminer Salonu'nda gerçekleşti.

Pektaş, toplantıda yaptığı konuşmada, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla okullarda alınacak güvenlik önlemleri hakkında bilgi verdi.

"Okul polisi" uygulaması kapsamında tüm okullarda sorumlu polis memurlarının olduğunu belirten Pektaş, yaşanacak sorunların bu polisler sayesinde hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Okul pansiyonlarında güvenlik personelinin görev yapacağını da aktaran Pektaş, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Emniyet Müdürü Hasan Uludağ, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Özkan ve okul müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.