pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da "Okul Dışarıda" Etkinliği

30.05.2019 - 15:13, Güncelleme: 30.05.2019 - 15:13
 

Şarkışla'da "Okul Dışarıda" Etkinliği

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "Okul Dışarıda" etkinliği düzenlendi. Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "Okul Dışarıda" etkinliği düzenlendi. Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, ilçede faaliyet gösteren ana okullarından öğrenciler katıldı. Minik öğrenciler, zeka, ip atlama, basket atma gibi farklı oyunlarla hem eğlendi hem de öğrendi. Okulun müdürü Abdusamet Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu ve okullardan da istemiş olduğu 'Okul Dışarıda' etkinliğine katkıda bulunmak için ilçemizdeki anasınıfı öğrencilerini okulumuza davet ettik. Etkinlik şenlik havasında oldu." dedi.Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmeni Fatma Köten de etkinliğin dışarıda oynamaya teşvik etmeyi amaçladığını belirtti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "Okul Dışarıda" etkinliği düzenlendi. Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "Okul Dışarıda" etkinliği düzenlendi.

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, ilçede faaliyet gösteren ana okullarından öğrenciler katıldı.

Minik öğrenciler, zeka, ip atlama, basket atma gibi farklı oyunlarla hem eğlendi hem de öğrendi.

Okulun müdürü Abdusamet Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu ve okullardan da istemiş olduğu 'Okul Dışarıda' etkinliğine katkıda bulunmak için ilçemizdeki anasınıfı öğrencilerini okulumuza davet ettik. Etkinlik şenlik havasında oldu." dedi.

Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmeni Fatma Köten de etkinliğin dışarıda oynamaya teşvik etmeyi amaçladığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.