pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da, "Mutluluğunuz Hüzne Dönüşmesin" projesi

14.07.2016 - 15:01, Güncelleme: 14.07.2016 - 15:01
 

Şarkışla'da, "Mutluluğunuz Hüzne Dönüşmesin" projesi

Şarkışla Emniyet Müdürlüğü, "Mutluluğunuz Hüzne Dönüşmesin" projesi kapsamında, düğünlerde silah atılmaması için esnaf ve vatandaşı bilgilendiriyor

SİVAS (AA) - Şarkışla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, "Mutluluğunuz Hüzne Dönüşmesin" adlı proje kapsamında, düğünlerde silah atılmaması için esnaf ve vatandaşları bilgilendiriyor.Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polis memurları Şadi Akçalı ve Yusuf Kiriş, ilçedeki düğün salonları, bay ve bayan kuaförleri, kahvehaneler ve çay ocaklarında bilgilendirici el broşürü dağıttı.Broşürlerde, "düğün evi yas evi olmasın", "Her yıl düğünlerde suçsuz yere insanlar hayatını kaybediyor", "Silaha dur deyin", "Davetlilerinizi hedef tahtasına çevirmeyin" gibi ifadelere yer verildi.Akçalı, yaptığı açıklamada, düğün, sünnet ve asker uğurlama törenlerinde silah kullanılmasının önlenmesi ve izinsiz havai fişek atılmaması için vatandaşları bilgilendirdiklerini söyledi.
Şarkışla Emniyet Müdürlüğü, "Mutluluğunuz Hüzne Dönüşmesin" projesi kapsamında, düğünlerde silah atılmaması için esnaf ve vatandaşı bilgilendiriyor

SİVAS (AA) - Şarkışla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, "Mutluluğunuz Hüzne Dönüşmesin" adlı proje kapsamında, düğünlerde silah atılmaması için esnaf ve vatandaşları bilgilendiriyor.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polis memurları Şadi Akçalı ve Yusuf Kiriş, ilçedeki düğün salonları, bay ve bayan kuaförleri, kahvehaneler ve çay ocaklarında bilgilendirici el broşürü dağıttı.

Broşürlerde, "düğün evi yas evi olmasın", "Her yıl düğünlerde suçsuz yere insanlar hayatını kaybediyor", "Silaha dur deyin", "Davetlilerinizi hedef tahtasına çevirmeyin" gibi ifadelere yer verildi.

Akçalı, yaptığı açıklamada, düğün, sünnet ve asker uğurlama törenlerinde silah kullanılmasının önlenmesi ve izinsiz havai fişek atılmaması için vatandaşları bilgilendirdiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.