pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da Muay Thai Turnuvası Düzenlendi

30.09.2018 - 14:53, Güncelleme: 30.09.2018 - 14:53
 

Şarkışla'da Muay Thai Turnuvası Düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde şehit ve gaziler anısına "Şarkışla Ayyıldız Profesyonel Muay Thai Turnuvası" düzenlendi.Şarkışla Kaymakamlığının...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde şehit ve gaziler anısına "Şarkışla Ayyıldız Profesyonel Muay Thai Turnuvası" düzenlendi.Şarkışla Kaymakamlığının katkılarıyla şehit ve gaziler anısına ilçedeki spor salonunda düzenlenen turnuvaya, Sivas'ın yanı sıra Ankara, Kayseri, Gaziantep ve Şanlıurfa'dan sporcular katıldı.Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması ve spora yönlendirilmesi amacıyla düzenlenen turnuvada, ringe çıkan sporcular birbirinden mücadeleci maçlar yaptı.Müsabakaların sonunda dereceye giren sporcular, kupa ve madalya ile ödüllendirildi.Sporculardan Alperen Ali Çalışkan, yaptığı açıklamada, 3-4 yıldır bu sporla ilgilendiğini, amatörde çok sayıda derece elde ettiğini belirtti.Başarısında antrenörünün ve takım arkadaşlarının kendisine çok katkı sunduğunu dile getiren Çalışkan, dünya ve Avrupa şampiyonalarına katılarak Türkiye'yi iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediğini söyledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde şehit ve gaziler anısına "Şarkışla Ayyıldız Profesyonel Muay Thai Turnuvası" düzenlendi.Şarkışla Kaymakamlığının...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde şehit ve gaziler anısına "Şarkışla Ayyıldız Profesyonel Muay Thai Turnuvası" düzenlendi.

Şarkışla Kaymakamlığının katkılarıyla şehit ve gaziler anısına ilçedeki spor salonunda düzenlenen turnuvaya, Sivas'ın yanı sıra Ankara, Kayseri, Gaziantep ve Şanlıurfa'dan sporcular katıldı.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması ve spora yönlendirilmesi amacıyla düzenlenen turnuvada, ringe çıkan sporcular birbirinden mücadeleci maçlar yaptı.

Müsabakaların sonunda dereceye giren sporcular, kupa ve madalya ile ödüllendirildi.

Sporculardan Alperen Ali Çalışkan, yaptığı açıklamada, 3-4 yıldır bu sporla ilgilendiğini, amatörde çok sayıda derece elde ettiğini belirtti.

Başarısında antrenörünün ve takım arkadaşlarının kendisine çok katkı sunduğunu dile getiren Çalışkan, dünya ve Avrupa şampiyonalarına katılarak Türkiye'yi iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediğini söyledi.

Şarkışla'da Muay Thai Turnuvası Düzenlendi

Şarkışla'da Muay Thai Turnuvası Düzenlendi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.