pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da Motosiklet Denetimi

28.05.2019 - 14:23, Güncelleme: 28.05.2019 - 14:23
 

Şarkışla'da Motosiklet Denetimi

SİVAS (AA) - Şarkışla Emniyet Müdürlüğü ilçede motosiklet denetiminde bulundu. İlçe merkezinde uygulama yapan trafik polisleri tescilsiz ve abartı egzoz...

SİVAS (AA) - Şarkışla Emniyet Müdürlüğü ilçede motosiklet denetiminde bulundu. İlçe merkezinde uygulama yapan trafik polisleri tescilsiz ve abartı egzoz kullanan motosikletleri trafikten men ederek cezai işlem uyguladı.Şarkışla Emniyet Müdürü Hasan Uludağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halkın huzur ve sükununun korunması için uygulamanın devam edeceğini söyledi. Gelen ihbarları titizlikle değerlendirdiklerini belirten Uludağ, trafik polislerinin yanı sıra diğer şubelerde görev yapan polislerin de uygulamalara katıldığını ifade etti. Uludağ, yıl içerisinde şuana kadar 49 motosikletin trafikten men edildiğini aktararak, "Vatandaşlarımızın huzuru, yaşanabilecek üzücü kazaların önüne geçilebilmesi, yaralanma ve can kaybı gibi olayların yaşanmaması için trafik denetimlerimiz devam edecektir." dedi.
SİVAS (AA) - Şarkışla Emniyet Müdürlüğü ilçede motosiklet denetiminde bulundu. İlçe merkezinde uygulama yapan trafik polisleri tescilsiz ve abartı egzoz...

SİVAS (AA) - Şarkışla Emniyet Müdürlüğü ilçede motosiklet denetiminde bulundu.

İlçe merkezinde uygulama yapan trafik polisleri tescilsiz ve abartı egzoz kullanan motosikletleri trafikten men ederek cezai işlem uyguladı.

Şarkışla Emniyet Müdürü Hasan Uludağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halkın huzur ve sükununun korunması için uygulamanın devam edeceğini söyledi. Gelen ihbarları titizlikle değerlendirdiklerini belirten Uludağ, trafik polislerinin yanı sıra diğer şubelerde görev yapan polislerin de uygulamalara katıldığını ifade etti.

Uludağ, yıl içerisinde şuana kadar 49 motosikletin trafikten men edildiğini aktararak, "Vatandaşlarımızın huzuru, yaşanabilecek üzücü kazaların önüne geçilebilmesi, yaralanma ve can kaybı gibi olayların yaşanmaması için trafik denetimlerimiz devam edecektir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.