pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da metruk binalar yıkılıyor

14.07.2016 - 22:32, Güncelleme: 14.07.2016 - 22:32
 

Şarkışla'da metruk binalar yıkılıyor

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaları yıkıyor.Şarkışla Belediyesi, metruk halde...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaları yıkıyor.Şarkışla Belediyesi, metruk halde bulunan, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki terk edilmiş yapıları yıkıyor.Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İlçemizde yıkılmaya yüz tutmuş, tehlike arz eden binaları önce tespit ettik. Sahipleri ile görüşerek yıkıyoruz. Bu sayede hem ilçemiz görüntü kirliliğinden kurtulmuş olacak hem de buralarda oluşabilecek kötü alışkanlıkların önüne geçilmiş olacak." dedi. 
SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaları yıkıyor.Şarkışla Belediyesi, metruk halde...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi, ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaları yıkıyor.

Şarkışla Belediyesi, metruk halde bulunan, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz durumdaki terk edilmiş yapıları yıkıyor.

Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İlçemizde yıkılmaya yüz tutmuş, tehlike arz eden binaları önce tespit ettik. Sahipleri ile görüşerek yıkıyoruz. Bu sayede hem ilçemiz görüntü kirliliğinden kurtulmuş olacak hem de buralarda oluşabilecek kötü alışkanlıkların önüne geçilmiş olacak." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.