pendik escort bayan
ak

Şarkışla’da "Kudüs’ü Anlamak Ve Anlatmak" Paneli

24.05.2018 - 17:38, Güncelleme: 24.05.2018 - 17:38
 

Şarkışla’da "Kudüs’ü Anlamak Ve Anlatmak" Paneli

SİVAS (AA) - Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şarkışla Müftülüğü işbirliğinde "Kudüs'ü Anlamak ve Anlatmak" konulu panel düzenlendi.Aşık...

SİVAS (AA) - Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şarkışla Müftülüğü işbirliğinde "Kudüs'ü Anlamak ve Anlatmak" konulu panel düzenlendi.Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde, lise öğrencilerine yönelik panele Şarkışla Müftülüğü Murakıbı Keleş Şahin, Müezzin-Kayyım Muhsin Kara, imam hatip meslek dersleri öğretmeni İsmail Arslan, konuşmacı olarak katıldı.Konuşmacılar, Kudüs'ün dinler tarihindeki yeri ve önemi konularında bilgi verdi.Panelin sonunda Kaymakam Akif Pektaş, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ev İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, konuşmacılara plaket verildi.
SİVAS (AA) - Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şarkışla Müftülüğü işbirliğinde "Kudüs'ü Anlamak ve Anlatmak" konulu panel düzenlendi.Aşık...

SİVAS (AA) - Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şarkışla Müftülüğü işbirliğinde "Kudüs'ü Anlamak ve Anlatmak" konulu panel düzenlendi.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde, lise öğrencilerine yönelik panele Şarkışla Müftülüğü Murakıbı Keleş Şahin, Müezzin-Kayyım Muhsin Kara, imam hatip meslek dersleri öğretmeni İsmail Arslan, konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacılar, Kudüs'ün dinler tarihindeki yeri ve önemi konularında bilgi verdi.

Panelin sonunda Kaymakam Akif Pektaş, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ev İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, konuşmacılara plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.