pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Kar Temizleme Çalışması

19.01.2018 - 15:38, Güncelleme: 19.01.2018 - 15:38
 

Şarkışla'da Kar Temizleme Çalışması

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, kar yağışının ardından belediye ekipleri kar temizleme çalışması başlattı. Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz,...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, kar yağışının ardından belediye ekipleri kar temizleme çalışması başlattı. Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla ekiplerin gecenin geç saatlerinden itibaren çalışma yürüttüğünü söyledi.Belediyeye ait 1 greyder, 1 kepçe, 1 küçük kazıyıcı, 6 kamyon ve 15 kişilik ekibin ilçenin muhtelif yerlerinde tuzlama ve yol açma çalışması sürdürdüğünü aktaran Oğuz, temizlik işleri ekiplerinin de kaldırımlarda kar temizlediğini aktardı. Oğuz, "Malum ülke genelinde olumsuz hava koşulları yaşanıyor. Bu koşullar ilçemizi de kapsıyor. Ekiplerimiz, özellikle eğitim kurumları, ibadethaneler, kamu kurum ve kuruluşlarıyla vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, kar yağışının ardından belediye ekipleri kar temizleme çalışması başlattı. Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz,...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, kar yağışının ardından belediye ekipleri kar temizleme çalışması başlattı.

Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla ekiplerin gecenin geç saatlerinden itibaren çalışma yürüttüğünü söyledi.

Belediyeye ait 1 greyder, 1 kepçe, 1 küçük kazıyıcı, 6 kamyon ve 15 kişilik ekibin ilçenin muhtelif yerlerinde tuzlama ve yol açma çalışması sürdürdüğünü aktaran Oğuz, temizlik işleri ekiplerinin de kaldırımlarda kar temizlediğini aktardı.

Oğuz, "Malum ülke genelinde olumsuz hava koşulları yaşanıyor. Bu koşullar ilçemizi de kapsıyor. Ekiplerimiz, özellikle eğitim kurumları, ibadethaneler, kamu kurum ve kuruluşlarıyla vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.