pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı

22.02.2019 - 15:03, Güncelleme: 22.02.2019 - 15:03
 

Şarkışla'da Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Kaymakam Akif Pektaş başkanlığında, "Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu" toplantısı gerçekleştirildi.Aşık Veysel Gençlik...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Kaymakam Akif Pektaş başkanlığında, "Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu" toplantısı gerçekleştirildi.Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda konuşan Pektaş, vatandaşların, kamu kurum ve kuruluşlarından talepleri doğrultusunda birçok kursun açılmasının mümkün olduğunu söyledi.Pektaş, açılan kurslarda kursiyerlerin yaptığı ürünlerin ekonomiye kazandırılması için satışa sunulacağını belirtti.Şarkışla'da en çok yüzme havuzu ve yüzme kursuna talep olduğunu dile getiren Pektaş, "2019 yılı içerisinde havuzla ilgili ihale işlemleri sona erecek ve 2 yıllık zaman zarfında da Şarkışla ilçemiz güzide bir yüzme havuzuna kavuşacak." dedi. Toplantı sonunda sıfır atık projesine destek olmak amacıyla katılımcılara bez torba dağıtıldı.Toplantıya kamu ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.Pektaş ve Oğuz, toplantının ardından Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilere bez torba dağıttı.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Kaymakam Akif Pektaş başkanlığında, "Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu" toplantısı gerçekleştirildi.Aşık Veysel Gençlik...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Kaymakam Akif Pektaş başkanlığında, "Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu" toplantısı gerçekleştirildi.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda konuşan Pektaş, vatandaşların, kamu kurum ve kuruluşlarından talepleri doğrultusunda birçok kursun açılmasının mümkün olduğunu söyledi.

Pektaş, açılan kurslarda kursiyerlerin yaptığı ürünlerin ekonomiye kazandırılması için satışa sunulacağını belirtti.

Şarkışla'da en çok yüzme havuzu ve yüzme kursuna talep olduğunu dile getiren Pektaş, "2019 yılı içerisinde havuzla ilgili ihale işlemleri sona erecek ve 2 yıllık zaman zarfında da Şarkışla ilçemiz güzide bir yüzme havuzuna kavuşacak." dedi.

Toplantı sonunda sıfır atık projesine destek olmak amacıyla katılımcılara bez torba dağıtıldı.

Toplantıya kamu ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Pektaş ve Oğuz, toplantının ardından Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilere bez torba dağıttı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.