pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Gitar Ve Ney Kursu

18.12.2017 - 11:13, Güncelleme: 18.12.2017 - 11:13
 

Şarkışla'da Gitar Ve Ney Kursu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde ortaokul öğrencilerine yönelik ney ve gitar kursu düzenleniyor. 15 Temmuz Milli İrade Ortaokulunda gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde ortaokul öğrencilerine yönelik ney ve gitar kursu düzenleniyor. 15 Temmuz Milli İrade Ortaokulunda gerçekleştirilen kurslara İmam Hatip Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler katılıyor. Eğitim-öğretim yılı sonuna kadar devam edecek olan ney ve gitar kursuna 26 öğrenci katılıyor. Şarkışla Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, AA muhabirine yaptığı açıklamada okulların akademik başarılarının yanı sıra, sosyal ve kültürel etkinliklerde kendilerini geliştirebilmeleri için bu tür kurslara önem verdiklerini belirtti. Düzenlenen kurslara katkı sağlayanlara teşekkür eden Ergen, "15 Temmuz Milli İrade Ortaokulumuz birçok alanda yavrularımızın gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla bu tür etkinlikler tertip ediyor." dedi.15 Temmuz Milli İrade Ortaokulu Müdürü Gökhan Yağcı ise İmam Hatip Ortaokullarını tekrar eski günlerine döndürebilmek, gözde okullar haline getirebilmek için çeşitli faaliyetlere başladıklarını belirterek, "Öğrencilerimizin tüm yönleriyle gelişip, geleceğe emin adımlarla ilerleyebilmeleri için akademik çalışmaların yanında sosyal, kültürel faaliyetlerimize ağırlık veriyoruz." diye konuştu. Verdiği emeğin karşılığını fazlasıyla aldığını belirten Anafartalar Ortaokulu Müzik Öğretmeni Serkan Kaya da gitar kursunun ilgi gördüğünü dile getirerek, "Öğrencilerime müziği aşılamaya ve müziği sevdirmeye çalışıyorum. Elimden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyorum sağ olsunlar onlar da benim emeklerimi karşılıksız bırakmadılar." ifadelerini kullandı. Ney eğitmeni Yener Tuncer de neyin üflemeli ve çalması çok zor bir enstrüman olduğunu aktararak, "Ney gibi üflemeli ve çalması çok zor olan bir enstrümana genç arkadaşlarımız gönül verdiler. Bu yolda da sağlam adımlarla, çok güzel adımlarla ilerliyorlar. Allah emeklerini zayi etmesin." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde ortaokul öğrencilerine yönelik ney ve gitar kursu düzenleniyor. 15 Temmuz Milli İrade Ortaokulunda gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde ortaokul öğrencilerine yönelik ney ve gitar kursu düzenleniyor.

15 Temmuz Milli İrade Ortaokulunda gerçekleştirilen kurslara İmam Hatip Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler katılıyor.

Eğitim-öğretim yılı sonuna kadar devam edecek olan ney ve gitar kursuna 26 öğrenci katılıyor.

Şarkışla Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, AA muhabirine yaptığı açıklamada okulların akademik başarılarının yanı sıra, sosyal ve kültürel etkinliklerde kendilerini geliştirebilmeleri için bu tür kurslara önem verdiklerini belirtti.

Düzenlenen kurslara katkı sağlayanlara teşekkür eden Ergen, "15 Temmuz Milli İrade Ortaokulumuz birçok alanda yavrularımızın gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla bu tür etkinlikler tertip ediyor." dedi.

15 Temmuz Milli İrade Ortaokulu Müdürü Gökhan Yağcı ise İmam Hatip Ortaokullarını tekrar eski günlerine döndürebilmek, gözde okullar haline getirebilmek için çeşitli faaliyetlere başladıklarını belirterek, "Öğrencilerimizin tüm yönleriyle gelişip, geleceğe emin adımlarla ilerleyebilmeleri için akademik çalışmaların yanında sosyal, kültürel faaliyetlerimize ağırlık veriyoruz." diye konuştu.

Verdiği emeğin karşılığını fazlasıyla aldığını belirten Anafartalar Ortaokulu Müzik Öğretmeni Serkan Kaya da gitar kursunun ilgi gördüğünü dile getirerek, "Öğrencilerime müziği aşılamaya ve müziği sevdirmeye çalışıyorum. Elimden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyorum sağ olsunlar onlar da benim emeklerimi karşılıksız bırakmadılar." ifadelerini kullandı.

Ney eğitmeni Yener Tuncer de neyin üflemeli ve çalması çok zor bir enstrüman olduğunu aktararak, "Ney gibi üflemeli ve çalması çok zor olan bir enstrümana genç arkadaşlarımız gönül verdiler. Bu yolda da sağlam adımlarla, çok güzel adımlarla ilerliyorlar. Allah emeklerini zayi etmesin." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.