pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da Ev Yangını

30.11.2018 - 13:23, Güncelleme: 30.11.2018 - 13:23
 

Şarkışla'da Ev Yangını

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bir evde çıkan yangında, evin bir odası kullanılamaz hale geldi.Kale Mahallesi Kasım Açıkgöz’e ait müstakil...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bir evde çıkan yangında, evin bir odası kullanılamaz hale geldi.Kale Mahallesi Kasım Açıkgöz’e ait müstakil evin oturma odasında, henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumun ilgililere bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede söndürülen yangında evin oturma odası kullanılamaz hale geldi.Dumandan etkilenen aile fertlerine sağlık görevlileri müdahale etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bir evde çıkan yangında, evin bir odası kullanılamaz hale geldi.Kale Mahallesi Kasım Açıkgöz’e ait müstakil...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bir evde çıkan yangında, evin bir odası kullanılamaz hale geldi.

Kale Mahallesi Kasım Açıkgöz’e ait müstakil evin oturma odasında, henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Durumun ilgililere bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede söndürülen yangında evin oturma odası kullanılamaz hale geldi.

Dumandan etkilenen aile fertlerine sağlık görevlileri müdahale etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.