pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da Eğitim Konulu Toplantı

16.08.2017 - 15:03, Güncelleme: 16.08.2017 - 15:03
 

Şarkışla'da Eğitim Konulu Toplantı

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitimi Planlama" toplantısı gerçekleştirildi.Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ndeki...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitimi Planlama" toplantısı gerçekleştirildi.Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ndeki toplantıda konuşan Kaymakam Akif Pektaş, "Halk Eğitim Merkezi ilçede önemli bir görevi icra etmektedir. Yetişkin eğitimi ve yaygın eğitim faaliyetlerini çok özverili bir şekilde yapan kurumumuzu ve çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Nitelikli iş gücünün en çok arandığı bu zamanda, istihdama dayalı kurslara öncelik verilmesi gerekmektedir. Bu toplantıda kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve esnafla toplumun ihtiyaçlarını belirlemeli ve ona yönelik kursların açılmasını sağlamalıyız." dedi.Şarkışla Esnaf Odaları Başkanı Hüseyin Himmetoğlu da esnaf olarak masada değil, sahada çalışacak işçi istediklerini belirtti.Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ertan Aydemir de kurslarla ilgili bilgi vererek, "2016-2017 eğitim öğretim yılında 91 kurs açıldı, bu kurslarda 2 bin 826 kursiyere eğitim verildi. Üniversite hazırlık kurslarında 165 öğrenci ücretsiz kurs gördü." şeklinde konuştu.Toplantıya, Şarkışla Belediye Başkan Yardımcısı Cihat Gündoğdu, Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Cihangir Özcan, Sanayi Sitesi Başkanı Hayati Alparslan, kurum temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitimi Planlama" toplantısı gerçekleştirildi.Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ndeki...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitimi Planlama" toplantısı gerçekleştirildi.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ndeki toplantıda konuşan Kaymakam Akif Pektaş, "Halk Eğitim Merkezi ilçede önemli bir görevi icra etmektedir. Yetişkin eğitimi ve yaygın eğitim faaliyetlerini çok özverili bir şekilde yapan kurumumuzu ve çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Nitelikli iş gücünün en çok arandığı bu zamanda, istihdama dayalı kurslara öncelik verilmesi gerekmektedir. Bu toplantıda kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve esnafla toplumun ihtiyaçlarını belirlemeli ve ona yönelik kursların açılmasını sağlamalıyız." dedi.

Şarkışla Esnaf Odaları Başkanı Hüseyin Himmetoğlu da esnaf olarak masada değil, sahada çalışacak işçi istediklerini belirtti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ertan Aydemir de kurslarla ilgili bilgi vererek, "2016-2017 eğitim öğretim yılında 91 kurs açıldı, bu kurslarda 2 bin 826 kursiyere eğitim verildi. Üniversite hazırlık kurslarında 165 öğrenci ücretsiz kurs gördü." şeklinde konuştu.

Toplantıya, Şarkışla Belediye Başkan Yardımcısı Cihat Gündoğdu, Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Cihangir Özcan, Sanayi Sitesi Başkanı Hayati Alparslan, kurum temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.