pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da Çocuklar Ailelerini Trafikte "Kırmızı Düdük"le Uyaracak

17.08.2018 - 17:43, Güncelleme: 17.08.2018 - 17:43
 

Şarkışla'da Çocuklar Ailelerini Trafikte "Kırmızı Düdük"le Uyaracak

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde çocuklar araç sürerken hata yapan ebeveynlerini ''kırmızı düdük'' çalarak uyaracak. Şarkışla Emniyet Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde çocuklar araç sürerken hata yapan ebeveynlerini ''kırmızı düdük'' çalarak uyaracak. Şarkışla Emniyet Müdürlüğü ile Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ne bağlı ekipleri, İçişleri Bakanlığının talimatıyla 81 ilde hayata geçirilen "Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük" projesi kapsamında yaptıkları rutin yol uygulamalarında, araç içerisindeki çocuklara kırmızı düdük dağıttı. Projesi kapsamında çocuklar, araç sürerken hata yapan yakınlarını kırmızı düdük çalarak uyaracak.Polislerden düdüklerini alan çocuklar, "Artık biz de birer polisiz." dedi.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde çocuklar araç sürerken hata yapan ebeveynlerini ''kırmızı düdük'' çalarak uyaracak. Şarkışla Emniyet Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde çocuklar araç sürerken hata yapan ebeveynlerini ''kırmızı düdük'' çalarak uyaracak.

Şarkışla Emniyet Müdürlüğü ile Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ne bağlı ekipleri, İçişleri Bakanlığının talimatıyla 81 ilde hayata geçirilen "Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük" projesi kapsamında yaptıkları rutin yol uygulamalarında, araç içerisindeki çocuklara kırmızı düdük dağıttı.

Projesi kapsamında çocuklar, araç sürerken hata yapan yakınlarını kırmızı düdük çalarak uyaracak.

Polislerden düdüklerini alan çocuklar, "Artık biz de birer polisiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.