pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da "Anneler Ve Kızlar Okuyor" Projesi

23.02.2018 - 17:28, Güncelleme: 23.02.2018 - 17:28
 

Şarkışla'da "Anneler Ve Kızlar Okuyor" Projesi

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, "Anneler ve Kızlar Okuyor" Projesi kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren anneler ve öğrenciler çeşitli hediyelerle...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, "Anneler ve Kızlar Okuyor" Projesi kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren anneler ve öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, projede emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Ergen, okumanın, vatanına ve milletine faydalı birer birey olmanın önemli olduğunu belirtti.Okul müdürü Abdulsamet Atalay da yapılan çalışma hakkında bilgi vererek, "Aile içi iletişimin azaldığı, anne-kız ilişkilerinin zayıfladığı bir dönemde 'Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisi' ile "Anneler ve Kızlar Okuyor" adlı yarışma düzenledik. Belirlenen 3 kitaptan 50 sorulu seçmeli sınav hazırladık ve sınav yaptık. Sınavda ilk üçe giren anne ve kızlara da hediyelerini vermek üzere bir araya geldik." dedi.Yapılan yarışmada dereceye giren anne ve kızlarına çeşitli hediyeler verildi.Törene, Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Kalkan, öğretmenler ve öğrenci velileri de katıldı.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, "Anneler ve Kızlar Okuyor" Projesi kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren anneler ve öğrenciler çeşitli hediyelerle...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, "Anneler ve Kızlar Okuyor" Projesi kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren anneler ve öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, projede emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Ergen, okumanın, vatanına ve milletine faydalı birer birey olmanın önemli olduğunu belirtti.

Okul müdürü Abdulsamet Atalay da yapılan çalışma hakkında bilgi vererek, "Aile içi iletişimin azaldığı, anne-kız ilişkilerinin zayıfladığı bir dönemde 'Kadı Burhaneddin Öğrenci Meclisi' ile "Anneler ve Kızlar Okuyor" adlı yarışma düzenledik. Belirlenen 3 kitaptan 50 sorulu seçmeli sınav hazırladık ve sınav yaptık. Sınavda ilk üçe giren anne ve kızlara da hediyelerini vermek üzere bir araya geldik." dedi.

Yapılan yarışmada dereceye giren anne ve kızlarına çeşitli hediyeler verildi.

Törene, Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Kalkan, öğretmenler ve öğrenci velileri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.