pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da Anaokulu Öğrencilerine Yangın Eğitimi

08.11.2017 - 15:33, Güncelleme: 08.11.2017 - 15:33
 

Şarkışla'da Anaokulu Öğrencilerine Yangın Eğitimi

SİVAS (AA) - Şarkışla Merkez Anaokulu öğrencilerine, yangın eğitimi verildi. Anaokulu öğrencileri, yangın ve itfaiyenin çalışma şekli hakkında bilgi...

SİVAS (AA) - Şarkışla Merkez Anaokulu öğrencilerine, yangın eğitimi verildi. Anaokulu öğrencileri, yangın ve itfaiyenin çalışma şekli hakkında bilgi sahibi olmak için Şarkışla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde eğitim aldı.Öğretmenleri Pınar Çınar, Ahsen Özden ve Saliha Bulut eşliğinde eğitim alan 52 öğrenciye, itfaiye araçları tanıtıldı, yangın anında yapılması gerekenler anlatıldı.Öğrencilere eğitimin sonunda çeşitli hediyeler verildi. İtfaiye müdürü Mithat Tansu Timurkaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yavrularımıza yangının ne kadar tehlikeli olduğunu, ne kadar sıkıntıya gireceklerini, ateşle, kibritle veya buna benzer herhangi bir yanıcı yakıcı maddeyle oynadıklarında ne kadar üzüleceklerini, yaşlarına uygun bir şekilde kendilerine, onların seviyesine inerek anlatmaya çalıştık." dedi. Okulun müdürü Musa Ağa da itfaiye personeline teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Şarkışla Merkez Anaokulu öğrencilerine, yangın eğitimi verildi. Anaokulu öğrencileri, yangın ve itfaiyenin çalışma şekli hakkında bilgi...

SİVAS (AA) - Şarkışla Merkez Anaokulu öğrencilerine, yangın eğitimi verildi.

Anaokulu öğrencileri, yangın ve itfaiyenin çalışma şekli hakkında bilgi sahibi olmak için Şarkışla Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde eğitim aldı.

Öğretmenleri Pınar Çınar, Ahsen Özden ve Saliha Bulut eşliğinde eğitim alan 52 öğrenciye, itfaiye araçları tanıtıldı, yangın anında yapılması gerekenler anlatıldı.

Öğrencilere eğitimin sonunda çeşitli hediyeler verildi.

İtfaiye müdürü Mithat Tansu Timurkaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yavrularımıza yangının ne kadar tehlikeli olduğunu, ne kadar sıkıntıya gireceklerini, ateşle, kibritle veya buna benzer herhangi bir yanıcı yakıcı maddeyle oynadıklarında ne kadar üzüleceklerini, yaşlarına uygun bir şekilde kendilerine, onların seviyesine inerek anlatmaya çalıştık." dedi.

Okulun müdürü Musa Ağa da itfaiye personeline teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.