pendik escort bayan
ak

Şarkışla'da Alt Yapıya 150 Milyon Lira Harcanacak

16.09.2017 - 10:38, Güncelleme: 16.09.2017 - 10:38
 

Şarkışla'da Alt Yapıya 150 Milyon Lira Harcanacak

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, ekim ayının başında ilçenin alt yapı sorununu çözmek için ilk kazmayı vuracaklarını...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, ekim ayının başında ilçenin alt yapı sorununu çözmek için ilk kazmayı vuracaklarını söyledi. Başkan Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki alt yapı problemlerini çözmek için bugüne kadar yapılan çalışmalarda son aşamaya geldiklerini belirtti.İhalenin yapıldığını ve ekim ayının başı itibarıyla alt yapı çalışmalarına başlayacaklarını aktaran Oğuz, "İlçemizin alt yapısı ekonomik ömrünü tamamlamış durumda." dedi.Kanalizasyonda ciddi sıkıntıların olduğuna değinen Oğuz, "Şu anda yerleşim yerlerinin alt yapıları rastgele yapılmış, herhangi bir mühendislik projesine uygun değil, dolayısıyla kanalizasyonda da ciddi sorunlarımız var." ifadelerini kullandı.- 150 milyon liralık yatırımİlçenin hiçbir yerinde yağmur suyu hattı olmadığını da belirten Oğuz, şunları kaydetti:"Allah nasip ederse vatandaşımıza vermiş olduğumuz sözü yerine getireceğiz. Bu kolay bir iş değil, Şarkışla'nın alt yapısını tamamen değiştireceğiz. İller Bankasına sunulan proje onaylandı. 75 milyon lira devlet desteği olarak hibe aldık, 75 milyon lirayı da 30 yıl vadeyle geri ödemeli kullanacağız. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra sürekli su kesintisi, binaların alt katlarından lağımların çıkması gibi sorunlar bitecek. Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ediyorum."
SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, ekim ayının başında ilçenin alt yapı sorununu çözmek için ilk kazmayı vuracaklarını...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, ekim ayının başında ilçenin alt yapı sorununu çözmek için ilk kazmayı vuracaklarını söyledi.

Başkan Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki alt yapı problemlerini çözmek için bugüne kadar yapılan çalışmalarda son aşamaya geldiklerini belirtti.

İhalenin yapıldığını ve ekim ayının başı itibarıyla alt yapı çalışmalarına başlayacaklarını aktaran Oğuz, "İlçemizin alt yapısı ekonomik ömrünü tamamlamış durumda." dedi.

Kanalizasyonda ciddi sıkıntıların olduğuna değinen Oğuz, "Şu anda yerleşim yerlerinin alt yapıları rastgele yapılmış, herhangi bir mühendislik projesine uygun değil, dolayısıyla kanalizasyonda da ciddi sorunlarımız var." ifadelerini kullandı.

- 150 milyon liralık yatırım

İlçenin hiçbir yerinde yağmur suyu hattı olmadığını da belirten Oğuz, şunları kaydetti:

"Allah nasip ederse vatandaşımıza vermiş olduğumuz sözü yerine getireceğiz. Bu kolay bir iş değil, Şarkışla'nın alt yapısını tamamen değiştireceğiz. İller Bankasına sunulan proje onaylandı. 75 milyon lira devlet desteği olarak hibe aldık, 75 milyon lirayı da 30 yıl vadeyle geri ödemeli kullanacağız. Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra sürekli su kesintisi, binaların alt katlarından lağımların çıkması gibi sorunlar bitecek. Vatandaşlarımıza gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.