pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesine 45 Bilgisayar Hibe Edildi

01.11.2017 - 11:58, Güncelleme: 01.11.2017 - 11:58
 

Şarkışla Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesine 45 Bilgisayar Hibe Edildi

SİVAS (AA) - Şarkışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 45 bilgisayar ve muhtelif ofis malzemeleri hibe edildi.Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay...

SİVAS (AA) - Şarkışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 45 bilgisayar ve muhtelif ofis malzemeleri hibe edildi.Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz’un girişimleriyle Borsa İstanbul AŞ'den temin edilen 20 dizüstü, 25 masaüstü bilgisayarla muhtelif ofis malzemeleri, Şarkışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine teslim edildi. Oğuz, teslim töreninde yaptığı konuşmada, eğitime katkı sağlayan Borsa İstanbul AŞ yönetim kurulu başkanı Himmet Karadağ’a teşekkür ederek, "Belediye olarak eğitime, dün nasıl destek olduysak, bugün de yarın da destek olmaya gayret göstereceğiz. Çünkü çocuklar bizlerin yarınları, bulunduğumuz yerleri onlara emanet edeceğiz." dedi. Okulun müdürü Mehmet Ali Köse de okullarına sürekli destek veren Oğuz'a teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Şarkışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 45 bilgisayar ve muhtelif ofis malzemeleri hibe edildi.Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay...

SİVAS (AA) - Şarkışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne 45 bilgisayar ve muhtelif ofis malzemeleri hibe edildi.

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz’un girişimleriyle Borsa İstanbul AŞ'den temin edilen 20 dizüstü, 25 masaüstü bilgisayarla muhtelif ofis malzemeleri, Şarkışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine teslim edildi.

Oğuz, teslim töreninde yaptığı konuşmada, eğitime katkı sağlayan Borsa İstanbul AŞ yönetim kurulu başkanı Himmet Karadağ’a teşekkür ederek, "Belediye olarak eğitime, dün nasıl destek olduysak, bugün de yarın da destek olmaya gayret göstereceğiz. Çünkü çocuklar bizlerin yarınları, bulunduğumuz yerleri onlara emanet edeceğiz." dedi.

Okulun müdürü Mehmet Ali Köse de okullarına sürekli destek veren Oğuz'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.