pendik escort bayan
ak

Şarkışla Kyk'da Kalan Öğrenciler Özel Eğitim Öğrencileriyle Buluştu

04.12.2018 - 15:33, Güncelleme: 04.12.2018 - 15:33
 

Şarkışla Kyk'da Kalan Öğrenciler Özel Eğitim Öğrencileriyle Buluştu

SİVAS (AA) - Şarkışla Kredi Yurtlar Kurumu'nda (KYK) kalan öğrenciler Atatürk İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi.Atatürk...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kredi Yurtlar Kurumu'nda (KYK) kalan öğrenciler Atatürk İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi.Atatürk İlkokulu çok amaçlı salonunda özel öğrencilerle buluşan üniversiteliler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla onlarla oyun oynadı ve çocukların yüzlerine çeşitli figürler çizdi. Şarkışla Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Cengiz Kale, öğrencilerle birlikte olmak için Atatürk İlkokulu'na geldiklerini söyledi. KYK'da kalan öğrenciler de farkındalık oluşturmanın, öğrencileri eğlendirebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
SİVAS (AA) - Şarkışla Kredi Yurtlar Kurumu'nda (KYK) kalan öğrenciler Atatürk İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi.Atatürk...

SİVAS (AA) - Şarkışla Kredi Yurtlar Kurumu'nda (KYK) kalan öğrenciler Atatürk İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencileriyle bir araya geldi.

Atatürk İlkokulu çok amaçlı salonunda özel öğrencilerle buluşan üniversiteliler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla onlarla oyun oynadı ve çocukların yüzlerine çeşitli figürler çizdi.

Şarkışla Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Cengiz Kale, öğrencilerle birlikte olmak için Atatürk İlkokulu'na geldiklerini söyledi.

KYK'da kalan öğrenciler de farkındalık oluşturmanın, öğrencileri eğlendirebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.