pendik escort bayan
ak

Şarkışla Belediyespor, 1920 Maraşspor'u Farklı Yendi

03.03.2019 - 17:08, Güncelleme: 03.03.2019 - 17:08
 

Şarkışla Belediyespor, 1920 Maraşspor'u Farklı Yendi

SİVAS (AA) - Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup ekiplerinden Şarkışla Belediyespor, konuk ettiği 1920 Maraşspor'u 4-1 mağlup etti. Şarkışla ilçe stadyumunda...

SİVAS (AA) - Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup ekiplerinden Şarkışla Belediyespor, konuk ettiği 1920 Maraşspor'u 4-1 mağlup etti. Şarkışla ilçe stadyumunda oynanan maçı Muhammed Sevim, Recep Ekin ve Recep Gündüz hakem üçlüsü yönetti. Ligde namağlup olarak şampiyonluk yolunda ilerleyen Şarkışla Belediyespor, Okan (2), Hüseyin ve Recep Tayyip Ceylan'ın golleriyle karşılaşmayı 4-1 kazandı. Konuk ekibin golü ise Hakan'dan geldi. Bu galibiyetle puanını 56'ya çıkaran Şarkışla ekibi, namağlup liderliğini sürdürdü. Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, maçın ardından yaptığı açıklamada, bölgesel amatör ligde namağlup şampiyonluğa giden tek takımın Şarkışla Belediyespor olduğunu söyleyerek, "Ben buradan takımımıza her zaman destek olan taraftarımıza, teknik ekibime ve oyuncularıma teşekkür ediyorum.” dedi.Şarkışla Belediyesporlu oyuncular geleneksel hale getirdikleri "Erik Dalı" oyununu taraftarıyla birlikte oynadı.
SİVAS (AA) - Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup ekiplerinden Şarkışla Belediyespor, konuk ettiği 1920 Maraşspor'u 4-1 mağlup etti. Şarkışla ilçe stadyumunda...

SİVAS (AA) - Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup ekiplerinden Şarkışla Belediyespor, konuk ettiği 1920 Maraşspor'u 4-1 mağlup etti.

Şarkışla ilçe stadyumunda oynanan maçı Muhammed Sevim, Recep Ekin ve Recep Gündüz hakem üçlüsü yönetti.

Ligde namağlup olarak şampiyonluk yolunda ilerleyen Şarkışla Belediyespor, Okan (2), Hüseyin ve Recep Tayyip Ceylan'ın golleriyle karşılaşmayı 4-1 kazandı. Konuk ekibin golü ise Hakan'dan geldi.

Bu galibiyetle puanını 56'ya çıkaran Şarkışla ekibi, namağlup liderliğini sürdürdü.

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, maçın ardından yaptığı açıklamada, bölgesel amatör ligde namağlup şampiyonluğa giden tek takımın Şarkışla Belediyespor olduğunu söyleyerek, "Ben buradan takımımıza her zaman destek olan taraftarımıza, teknik ekibime ve oyuncularıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Şarkışla Belediyesporlu oyuncular geleneksel hale getirdikleri "Erik Dalı" oyununu taraftarıyla birlikte oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.