pendik escort bayan
ak

Şarkışla Belediyesinden Her Gün 600 Kişiye İftar

17.05.2018 - 13:23, Güncelleme: 17.05.2018 - 13:23
 

Şarkışla Belediyesinden Her Gün 600 Kişiye İftar

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesinin ramazan ayı boyunca, her gün 600 kişiye iftar vereceği bildirildi. Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz,...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesinin ramazan ayı boyunca, her gün 600 kişiye iftar vereceği bildirildi. Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak ramazan ayı boyunca her gün 600 kişiye iftar yemeği vereceklerini söyledi. Ramazan ayında her gün 600 kişilik iftar yemeği çıkaracaklarını belirten Oğuz, "İftar soframızı her gün Gülsu Parkı'ndaki yerde açacağız. Ramazan boyunca burada yemek vermeye devam edeceğiz. Halkımızla birlikte bir araya gelerek iftar edeceğiz." dedi. Oğuz, iftar vermek isteyen hayırsever vatandaşların da belediyeye müracaat etmelerini istedi.
SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesinin ramazan ayı boyunca, her gün 600 kişiye iftar vereceği bildirildi. Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz,...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesinin ramazan ayı boyunca, her gün 600 kişiye iftar vereceği bildirildi.

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak ramazan ayı boyunca her gün 600 kişiye iftar yemeği vereceklerini söyledi.

Ramazan ayında her gün 600 kişilik iftar yemeği çıkaracaklarını belirten Oğuz, "İftar soframızı her gün Gülsu Parkı'ndaki yerde açacağız. Ramazan boyunca burada yemek vermeye devam edeceğiz. Halkımızla birlikte bir araya gelerek iftar edeceğiz." dedi.

Oğuz, iftar vermek isteyen hayırsever vatandaşların da belediyeye müracaat etmelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.