pendik escort bayan
ak

Şarkıcı Niran Ünsal Çekerek'te Konser Verdi

14.10.2017 - 18:08, Güncelleme: 14.10.2017 - 18:08
 

Şarkıcı Niran Ünsal Çekerek'te Konser Verdi

YOZGAT (AA) - Şarkıcı Niran Ünsal, Yozgat'ın Çekerek ilçesinde konser verdi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın da katıldığı toplu açılış töreninin...

YOZGAT (AA) - Şarkıcı Niran Ünsal, Yozgat'ın Çekerek ilçesinde konser verdi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın da katıldığı toplu açılış töreninin ardından sahne alan Ünsal, hayranlarını çoşturdu. Ünsal'ın şarkılarına alandaki vatandaşlar da eşlik etti. Konserin ardından Çekerek Kaymakamı Evren Çakır ve Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, Ünsal'a teşekkür plaketi verdi. Konserin sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bestelediği "Başkan" adlı şarkıyı seslendiren Ünsal, dinleyicilerin büyük beğenisini topladı. Ünsal, Çekerek'teki atmosferi beğendiğini ve ilçede olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.
YOZGAT (AA) - Şarkıcı Niran Ünsal, Yozgat'ın Çekerek ilçesinde konser verdi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın da katıldığı toplu açılış töreninin...

YOZGAT (AA) - Şarkıcı Niran Ünsal, Yozgat'ın Çekerek ilçesinde konser verdi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın da katıldığı toplu açılış töreninin ardından sahne alan Ünsal, hayranlarını çoşturdu.

Ünsal'ın şarkılarına alandaki vatandaşlar da eşlik etti.

Konserin ardından Çekerek Kaymakamı Evren Çakır ve Belediye Başkanı Bedrettin Bozkurt, Ünsal'a teşekkür plaketi verdi.

Konserin sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bestelediği "Başkan" adlı şarkıyı seslendiren Ünsal, dinleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Ünsal, Çekerek'teki atmosferi beğendiğini ve ilçede olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.