pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sarımsaklı'da "Sevgi Kampı"

07.07.2019 - 13:18, Güncelleme: 07.07.2019 - 13:18
 

Sarımsaklı'da "Sevgi Kampı"

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Sevgi Evleri çocukları için Sarımsaklı'da kamp düzenledi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Sevgi Evleri çocukları için Sarımsaklı'da kamp düzenledi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri çocukları kendileri için düzenlenen kampta farklı etkinliklerde gönüllerince eğlendi.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ'nin ev sahipliğinde Sarımsaklı Barajı'nda gerçekleşen kampta, çocuklar için yarış parkuru, dart, okçuluk, voleybol gibi spor etkinlikleri düzenlendi.Kampa Spor AŞ Genel Müdürü İbrahim Somtaş ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer de katıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Sevgi Evleri çocukları için Sarımsaklı'da kamp düzenledi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Sevgi Evleri çocukları için Sarımsaklı'da kamp düzenledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri çocukları kendileri için düzenlenen kampta farklı etkinliklerde gönüllerince eğlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ'nin ev sahipliğinde Sarımsaklı Barajı'nda gerçekleşen kampta, çocuklar için yarış parkuru, dart, okçuluk, voleybol gibi spor etkinlikleri düzenlendi.

Kampa Spor AŞ Genel Müdürü İbrahim Somtaş ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer de katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.