pendik escort bayan
ak

Sarıkaya'nın Fotoğrafları Ankara'da Sergilendi

19.02.2018 - 13:03, Güncelleme: 19.02.2018 - 13:03
 

Sarıkaya'nın Fotoğrafları Ankara'da Sergilendi

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinin fotoğrafları Ankara’da, sergilendi. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sarıkaya...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinin fotoğrafları Ankara’da, sergilendi. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sarıkaya ilçesine ait fotoğrafları Ankara Zafer Çarşısı’nda bulunan Büyükşehir Sanatlar Galerisi’nde sergilediklerini ve Yozgatlılar başta olmak üzere vatandaşların sergiye yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Açıkel, ilçeyi ve ilçede bulunan güzellikleri her platformda tanıtmak için çalıştıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:"İlçemizin güzelliklerini hem Ankaralı vatandaşlara hem de orada yaşayan memleket hasreti çeken hemşehrilerimize göstermek ve tanıtmak amacıyla hafta sonu bir sergi açtık. Vatandaşlarımız da sergimize çok büyük ilgi gösterdi. Sergide, ilçemizin doğal güzellikleri, kültürünü yansıtan fotoğraflardan tutun da yapılan çalışmaların fotoğrafları yer aldı."Bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirten Açıkel, Sarıkaya’yı ülke ve dünyaya tanıtmak için çalışmalarını sürdüreceklerini aktararak sergide emeği geçenlere teşekkür etti.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinin fotoğrafları Ankara’da, sergilendi. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sarıkaya...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinin fotoğrafları Ankara’da, sergilendi.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sarıkaya ilçesine ait fotoğrafları Ankara Zafer Çarşısı’nda bulunan Büyükşehir Sanatlar Galerisi’nde sergilediklerini ve Yozgatlılar başta olmak üzere vatandaşların sergiye yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Açıkel, ilçeyi ve ilçede bulunan güzellikleri her platformda tanıtmak için çalıştıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"İlçemizin güzelliklerini hem Ankaralı vatandaşlara hem de orada yaşayan memleket hasreti çeken hemşehrilerimize göstermek ve tanıtmak amacıyla hafta sonu bir sergi açtık. Vatandaşlarımız da sergimize çok büyük ilgi gösterdi. Sergide, ilçemizin doğal güzellikleri, kültürünü yansıtan fotoğraflardan tutun da yapılan çalışmaların fotoğrafları yer aldı."

Bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirten Açıkel, Sarıkaya’yı ülke ve dünyaya tanıtmak için çalışmalarını sürdüreceklerini aktararak sergide emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.