pendik escort bayan
ak

Sarıkayalı Kitap Kurtları, Çanakkale Ve Bursa'yı Gezdi

30.04.2018 - 18:18, Güncelleme: 30.04.2018 - 18:18
 

Sarıkayalı Kitap Kurtları, Çanakkale Ve Bursa'yı Gezdi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesindeki ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye girenler, Çanakkale-Bursa...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesindeki ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye girenler, Çanakkale-Bursa Gezisi ile ödüllendirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren ortaokul ve lise öğrencileri, "Kınalı Hasan’ın Torunları Ecdadın İzinde" sloganıyla Çanakkale ve Bursa'ya gerçekleştirilen geziye katıldı. Sarıkaya Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencileri Çanakkale ve Bursa gezisiyle ödüllendirdiklerini belirterek, şunları kaydetti: "Çanakkale Eceabat’ta başlayan gezimiz, Kilitbahir Kalesi, Tabyalar, Seyit Onbaşı Anıtı, Soğanlıdere Şehitliği, Çanakkale Şehitler Anıtı, Conkbayırı 57.Alay Şehitliği, Alçıtepe güzergahlarıyla devam etti. Çanakkale gezisinin ardından Bursa merkezde sırasıyla Tophane Parkı içerisindeki Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey’e ve oğlu Orhan Gazi Bey’e ait kabirleri ziyaret ettik. Ulu Cami ziyaret edildi." Geziye Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Esen de katıldı.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesindeki ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye girenler, Çanakkale-Bursa...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesindeki ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye girenler, Çanakkale-Bursa Gezisi ile ödüllendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren ortaokul ve lise öğrencileri, "Kınalı Hasan’ın Torunları Ecdadın İzinde" sloganıyla Çanakkale ve Bursa'ya gerçekleştirilen geziye katıldı.

Sarıkaya Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencileri Çanakkale ve Bursa gezisiyle ödüllendirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Çanakkale Eceabat’ta başlayan gezimiz, Kilitbahir Kalesi, Tabyalar, Seyit Onbaşı Anıtı, Soğanlıdere Şehitliği, Çanakkale Şehitler Anıtı, Conkbayırı 57.Alay Şehitliği, Alçıtepe güzergahlarıyla devam etti. Çanakkale gezisinin ardından Bursa merkezde sırasıyla Tophane Parkı içerisindeki Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey’e ve oğlu Orhan Gazi Bey’e ait kabirleri ziyaret ettik. Ulu Cami ziyaret edildi."

Geziye Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Esen de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.