pendik escort bayan
ak

Sarıkaya'da Okul Duvarlarını Renklendirdiler

22.04.2019 - 16:53, Güncelleme: 22.04.2019 - 16:53
 

Sarıkaya'da Okul Duvarlarını Renklendirdiler

YOZGAT (AA) - Çorum Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğrencileri, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde Şehit Metin Arslan Ortaokulu'nun duvarını resimlerle...

YOZGAT (AA) - Çorum Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğrencileri, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde Şehit Metin Arslan Ortaokulu'nun duvarını resimlerle süsledi. Çorum'dan Sarıkaya'ya gelen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Şehit Metin Arslan Ortaokulu öğrencileri ile okul duvarına çeşitli resimler çizdi.Okul duvarlarının renklendirilmesi ile öğrencilerin okula olan ilgilerinin daha da artmasını amaçladıklarını belirten İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Agah Ayhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilere eğitimi sevdirmenin yanında, resim yeteneklerini de ortaya çıkarmaya çalıştıklarını söyledi. Ayhan, "Okullarımızın duvarlarını renklendirmeye devam edeceğiz. Daha önce tasarlanan çalışmayı çizim ve boyama tekniği ile okulumuz göze hoş gelen bir konuma geldi. Bu çalışmamız öğrencilerimizin çok ilgisini çekti. Okulumuza bu görselliği katan Çorum Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine, Şehit Metin Arslan Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi. Agah, Çorum Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğretmeni Nebi Bayraktar'a plaket ve Antik Roma Hamamı maketi hediye etti.
YOZGAT (AA) - Çorum Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğrencileri, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde Şehit Metin Arslan Ortaokulu'nun duvarını resimlerle...

YOZGAT (AA) - Çorum Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğrencileri, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde Şehit Metin Arslan Ortaokulu'nun duvarını resimlerle süsledi.

Çorum'dan Sarıkaya'ya gelen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Şehit Metin Arslan Ortaokulu öğrencileri ile okul duvarına çeşitli resimler çizdi.

Okul duvarlarının renklendirilmesi ile öğrencilerin okula olan ilgilerinin daha da artmasını amaçladıklarını belirten İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Agah Ayhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilere eğitimi sevdirmenin yanında, resim yeteneklerini de ortaya çıkarmaya çalıştıklarını söyledi.

Ayhan, "Okullarımızın duvarlarını renklendirmeye devam edeceğiz. Daha önce tasarlanan çalışmayı çizim ve boyama tekniği ile okulumuz göze hoş gelen bir konuma geldi. Bu çalışmamız öğrencilerimizin çok ilgisini çekti. Okulumuza bu görselliği katan Çorum Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine, Şehit Metin Arslan Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Agah, Çorum Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğretmeni Nebi Bayraktar'a plaket ve Antik Roma Hamamı maketi hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.