pendik escort bayan
ak

Sarıkaya'da "Öğrenci Taşıma Güvenliği" Toplantısı

20.09.2017 - 18:03, Güncelleme: 20.09.2017 - 18:03
 

Sarıkaya'da "Öğrenci Taşıma Güvenliği" Toplantısı

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Kaymakamlığı tarafından öğrenci servis şoförlerine yönelik "Öğrenci Taşıma Güvenliği" toplantısı yapıldı.Sarı Zeybek...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Kaymakamlığı tarafından öğrenci servis şoförlerine yönelik "Öğrenci Taşıma Güvenliği" toplantısı yapıldı.Sarı Zeybek Mustafa Kemal Devrilmez Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Yasin Özcan, öğrencileri taşıma hizmetinin iyi ve güvenli yapılmasının önemli olduğunu belirtti. Genel olarak servis şoförlerinde çok ciddi bir sıkıntı görmediklerini dile getiren Özcan, şunları söyledi:"Muhakkak ki eksiklikler, yanlış anlamalar olur. Karşılıklı iletişimin kopukluğu da eksiklikler doğuruyor. Ama biz, önce çocuklarımızın ve gençlerimizin güvenli taşınmasını istiyoruz. Yapılan iş çok ciddi. Huzurlu olsun, sağlıklı olsun, güvenli olsun, güzel olsun."Toplantıya, servis şoförlerinin yanı sıra kurum amirleri de katıldı.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya Kaymakamlığı tarafından öğrenci servis şoförlerine yönelik "Öğrenci Taşıma Güvenliği" toplantısı yapıldı.Sarı Zeybek...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Kaymakamlığı tarafından öğrenci servis şoförlerine yönelik "Öğrenci Taşıma Güvenliği" toplantısı yapıldı.

Sarı Zeybek Mustafa Kemal Devrilmez Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Yasin Özcan, öğrencileri taşıma hizmetinin iyi ve güvenli yapılmasının önemli olduğunu belirtti.

Genel olarak servis şoförlerinde çok ciddi bir sıkıntı görmediklerini dile getiren Özcan, şunları söyledi:

"Muhakkak ki eksiklikler, yanlış anlamalar olur. Karşılıklı iletişimin kopukluğu da eksiklikler doğuruyor. Ama biz, önce çocuklarımızın ve gençlerimizin güvenli taşınmasını istiyoruz. Yapılan iş çok ciddi. Huzurlu olsun, sağlıklı olsun, güvenli olsun, güzel olsun."

Toplantıya, servis şoförlerinin yanı sıra kurum amirleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.