pendik escort bayan
ak

Sarıkaya'da Kızılelma Şehitlik Anıtı Yapımına Başlandı

24.08.2016 - 16:33, Güncelleme: 24.08.2016 - 16:33
 

Sarıkaya'da Kızılelma Şehitlik Anıtı Yapımına Başlandı

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Kızılelma Şehitlik Anıtı'na Türk bayrağı dikildi. Sarıkaya Belediye Başkanı...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Kızılelma Şehitlik Anıtı'na Türk bayrağı dikildi. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye yakışır bir şehitlik anıtı için kollarını sıvadıklarını belirtti. Türkiye'nin, Yozgat'ın ve Sarıkaya'nın topraklarında şehit kanlarının olduğunu ifade eden Açıkel, şehitler sayesinde bu vatan üzerinde rahat bir nefes alabildiklerini söyledi. Açıkel, ilçede şehitlere yakışır bir anıt yapmayı amaçladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti: "Eski Atatürk Parkı'nın yerine yapacağımız Şehitler Anıtı'nda, ilçemizden şehit düşen askerlerimizin isimleri de bulunacak. Burada aynı zamanda yeşillendirme, ağaçlandırma çalışmaları yaparak banklar koymayı düşünüyoruz. Vatandaşlarımız burayı rahatlıkla ziyaret edebilsinler. Çalışmalarımızın ilk aşamasında, zeminden toplam yüksekliği 28 metre olan bayrak direği dikildi ve şehitlerimize yakışır şekilde büyük Türk bayrağımız göndere çekildi."Kızılelma Şehitlik Anıtı'nın çalışmalarını en yakın sürede tamamlamayı planladıklarını belirten Açıkel, anıta dikilen Türk bayrağının ilçe merkezinden rahatlıkla da görülebildiğini sözlerine ekledi.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Kızılelma Şehitlik Anıtı'na Türk bayrağı dikildi. Sarıkaya Belediye Başkanı...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Kızılelma Şehitlik Anıtı'na Türk bayrağı dikildi.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye yakışır bir şehitlik anıtı için kollarını sıvadıklarını belirtti.

Türkiye'nin, Yozgat'ın ve Sarıkaya'nın topraklarında şehit kanlarının olduğunu ifade eden Açıkel, şehitler sayesinde bu vatan üzerinde rahat bir nefes alabildiklerini söyledi.

Açıkel, ilçede şehitlere yakışır bir anıt yapmayı amaçladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Eski Atatürk Parkı'nın yerine yapacağımız Şehitler Anıtı'nda, ilçemizden şehit düşen askerlerimizin isimleri de bulunacak. Burada aynı zamanda yeşillendirme, ağaçlandırma çalışmaları yaparak banklar koymayı düşünüyoruz. Vatandaşlarımız burayı rahatlıkla ziyaret edebilsinler. Çalışmalarımızın ilk aşamasında, zeminden toplam yüksekliği 28 metre olan bayrak direği dikildi ve şehitlerimize yakışır şekilde büyük Türk bayrağımız göndere çekildi."

Kızılelma Şehitlik Anıtı'nın çalışmalarını en yakın sürede tamamlamayı planladıklarını belirten Açıkel, anıta dikilen Türk bayrağının ilçe merkezinden rahatlıkla da görülebildiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.