pendik escort bayan
ak

Sarıkaya’da Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyor

13.01.2017 - 17:03, Güncelleme: 13.01.2017 - 17:03
 

Sarıkaya’da Kar Temizleme Çalışmaları Sürüyor

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi temizlik ekipleri, yollarda ve kaldırımlarda biriken karları temizliyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi temizlik ekipleri, yollarda ve kaldırımlarda biriken karları temizliyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle belediyeye bağlı temizlik ekiplerinin Mahallelerde ve çeşitli noktalarda yol açma çalışmalarını tamamladığını ifade etti. Yol kenarlarındaki kar birikintilerini de temizlemeye devam ettiklerini dile getiren Açıkel, şunları söyledi:"Kar temizleme çalışmaları önceki gün Baran Caddesinde başladı. Bugün de Nevzat Şener Bulvarı üzerinde devam ediyor. Çalışmalarda belediyemize ait iş makineleri ve fen işlerinde görevli personel organize bir şekilde görev yapıyorlar. Temizlenen kar kütleleri kepçeler yardımıyla kamyonlara yüklenerek ilçe dışına taşınıyor. Ayrıca, belediyemiz zabıta amirliğinde görevli personel de kar temizleme çalışmaları esnasında trafik akışını düzenleyerek olası bir tehlikenin önüne geçiyorlar."
YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi temizlik ekipleri, yollarda ve kaldırımlarda biriken karları temizliyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi temizlik ekipleri, yollarda ve kaldırımlarda biriken karları temizliyor.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle belediyeye bağlı temizlik ekiplerinin Mahallelerde ve çeşitli noktalarda yol açma çalışmalarını tamamladığını ifade etti.

Yol kenarlarındaki kar birikintilerini de temizlemeye devam ettiklerini dile getiren Açıkel, şunları söyledi:

"Kar temizleme çalışmaları önceki gün Baran Caddesinde başladı. Bugün de Nevzat Şener Bulvarı üzerinde devam ediyor. Çalışmalarda belediyemize ait iş makineleri ve fen işlerinde görevli personel organize bir şekilde görev yapıyorlar. Temizlenen kar kütleleri kepçeler yardımıyla kamyonlara yüklenerek ilçe dışına taşınıyor. Ayrıca, belediyemiz zabıta amirliğinde görevli personel de kar temizleme çalışmaları esnasında trafik akışını düzenleyerek olası bir tehlikenin önüne geçiyorlar."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.