pendik escort bayan
ak

Sarıkaya'da İlköğretim Haftası Kutlamaları

22.09.2017 - 18:33, Güncelleme: 22.09.2017 - 18:33
 

Sarıkaya'da İlköğretim Haftası Kutlamaları

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, İlköğretim Haftası'nın başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.Fatih İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen törene,...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, İlköğretim Haftası'nın başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.Fatih İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen törene, Kaymakam Yasin Özcan, Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yuşa Kılınç, Emniyet Amiri Kadir Topkaya, veliler ve öğrenciler katıldı.Öğrenciler tarafından haftayla ilgili şiirlerin okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Yoldaş, yaptığı konuşmada, eğitim ve öğretimin bir ülkenin başarı ve bekası için son derece önemli olduğunu 15 Temmuz gecesi bu milletin geleceğini karatma girişiminde bulunan karanlık terör örgütünün en büyük yapılanmayı bu alanda oluşturmasıyla görmüş olduklarını söyledi. Öğrencilere ve öğretmenlerine yeni eğitim öğretim hayatında başarılar dileyen Yoldaş, "Bizler eğitim neferleri olarak çocuklarımızı başkalarının oyuncağı olmaktan korumalı, onları bilinçlendirmeli, kendilerine güveni olan bireyler olarak yetiştirmeliyiz. Bu noktada hepimiz büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu vatan bizim ve bizim olmaya devam etmeli, bu sebeple hiç kimse sorumluluktan kaçmamalı, herkes üzerine düşeni yapmalıdır." ifadelerine yer verdi.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, İlköğretim Haftası'nın başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.Fatih İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen törene,...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, İlköğretim Haftası'nın başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

Fatih İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen törene, Kaymakam Yasin Özcan, Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yuşa Kılınç, Emniyet Amiri Kadir Topkaya, veliler ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler tarafından haftayla ilgili şiirlerin okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Yoldaş, yaptığı konuşmada, eğitim ve öğretimin bir ülkenin başarı ve bekası için son derece önemli olduğunu 15 Temmuz gecesi bu milletin geleceğini karatma girişiminde bulunan karanlık terör örgütünün en büyük yapılanmayı bu alanda oluşturmasıyla görmüş olduklarını söyledi.

Öğrencilere ve öğretmenlerine yeni eğitim öğretim hayatında başarılar dileyen Yoldaş, "Bizler eğitim neferleri olarak çocuklarımızı başkalarının oyuncağı olmaktan korumalı, onları bilinçlendirmeli, kendilerine güveni olan bireyler olarak yetiştirmeliyiz. Bu noktada hepimiz büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu vatan bizim ve bizim olmaya devam etmeli, bu sebeple hiç kimse sorumluluktan kaçmamalı, herkes üzerine düşeni yapmalıdır." ifadelerine yer verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.