pendik escort bayan
ak

Sarıkaya'da "Halk Günü" Toplantısı

09.05.2019 - 17:43, Güncelleme: 09.05.2019 - 17:43
 

Sarıkaya'da "Halk Günü" Toplantısı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, Kaymakam Yasin Özcan "halk günü" toplantısı düzenledi. Kaymakamlık toplantı salonunda, bazı kurum müdürlerinin...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, Kaymakam Yasin Özcan "halk günü" toplantısı düzenledi. Kaymakamlık toplantı salonunda, bazı kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Özcan, sorun ve talepleri not alıp çözümü için kurum müdürlerine talimat verdi. Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının vatandaşın sorunlarına çözüm üretmek olduğunu söyledi. Sorunların takibi konusunda elinden gelen gayreti göstereceğini vurgulayan Özcan, "İnşallah bu yaptığımız toplantılarla vatandaşımızın sorunlarına, dertlerine çare oluruz. Allah'ın izniyle burada herkesin derdine derman olmaya gayret edeceğiz ve önümüzdeki süreçte daha güzel hizmetler yapacağız. Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen sorun ve talepleri, ben ve kurum müdürlerimiz takip ederek en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlayacağız." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, Kaymakam Yasin Özcan "halk günü" toplantısı düzenledi. Kaymakamlık toplantı salonunda, bazı kurum müdürlerinin...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, Kaymakam Yasin Özcan "halk günü" toplantısı düzenledi.

Kaymakamlık toplantı salonunda, bazı kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Özcan, sorun ve talepleri not alıp çözümü için kurum müdürlerine talimat verdi.

Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının vatandaşın sorunlarına çözüm üretmek olduğunu söyledi.

Sorunların takibi konusunda elinden gelen gayreti göstereceğini vurgulayan Özcan, "İnşallah bu yaptığımız toplantılarla vatandaşımızın sorunlarına, dertlerine çare oluruz. Allah'ın izniyle burada herkesin derdine derman olmaya gayret edeceğiz ve önümüzdeki süreçte daha güzel hizmetler yapacağız. Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen sorun ve talepleri, ben ve kurum müdürlerimiz takip ederek en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlayacağız." dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.