pendik escort bayan
ak

Sarıkaya’da Bayramlaşma

22.08.2018 - 16:03, Güncelleme: 22.08.2018 - 16:03
 

Sarıkaya’da Bayramlaşma

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Sarı Zeybek Kültür Merkezi Şehit Mustafa Kemal Devrilmez Salonu'nda düzenlenen...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Sarı Zeybek Kültür Merkezi Şehit Mustafa Kemal Devrilmez Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Jandarma Komutan Teğmen Yuşa Kılınç, Cumhuriyet Savcısı Oğuz Saylam, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Topkaya, Karayakup Belediye Başkanı A. Dursel Erdoğan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, bayramların birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşmanın üst seviyeye çıktığı önemli günler olduğunu belirtti. Açıkel, şöyle konuştu:"Kurbanı sadece kendimiz için değil ihtiyaç sahipleri içinde kestiğimizi unutmadan, birliğimizi beraberliğimizi muhafaza ederek nice bayramlara erişmenizi yüce mevladan diliyorum. Rabbim devletimize zeval vermesin ki mazlum milletlerin hamisi olmaya devam etsin. İçeride ve dışarıda kahramanca mücadele eden bütün güvenlik güçlerimize rabbim kolaylık versin. İnşallah rabbim Müslüman Türk milletine daha güzel günler gösterir. Hepinizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum."
YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Sarı Zeybek Kültür Merkezi Şehit Mustafa Kemal Devrilmez Salonu'nda düzenlenen...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Sarı Zeybek Kültür Merkezi Şehit Mustafa Kemal Devrilmez Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Jandarma Komutan Teğmen Yuşa Kılınç, Cumhuriyet Savcısı Oğuz Saylam, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Topkaya, Karayakup Belediye Başkanı A. Dursel Erdoğan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, bayramların birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşmanın üst seviyeye çıktığı önemli günler olduğunu belirtti.

Açıkel, şöyle konuştu:

"Kurbanı sadece kendimiz için değil ihtiyaç sahipleri içinde kestiğimizi unutmadan, birliğimizi beraberliğimizi muhafaza ederek nice bayramlara erişmenizi yüce mevladan diliyorum. Rabbim devletimize zeval vermesin ki mazlum milletlerin hamisi olmaya devam etsin. İçeride ve dışarıda kahramanca mücadele eden bütün güvenlik güçlerimize rabbim kolaylık versin. İnşallah rabbim Müslüman Türk milletine daha güzel günler gösterir. Hepinizin Kurban Bayramı'nı kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.