pendik escort bayan
ak

Sarıkaya'da Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

27.04.2018 - 19:38, Güncelleme: 27.04.2018 - 19:38
 

Sarıkaya'da Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen atletizm, voleybol, dart, masa tenisi ve...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen atletizm, voleybol, dart, masa tenisi ve futbol turnuvalarında başarılı olan takım ve sporcuların madalya ve kupaları verildi. Sarıkaya Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Haluk Timur, her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenledikleri turnuva ile farklı okullardaki öğrencilerin birbirleri ile kaynaşmasını sağlamış olmaktan mutlu olduklarını söyledi.Yarışmalarda önemli olan kazanmak veya kaybetmek olmadığını belirten Timur, " Önemli olan organizasyonlara iştirak etmektir. Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz. Bu konuda da gençlerimizi sürekli olarak spora teşvik ediyoruz." dedi.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen atletizm, voleybol, dart, masa tenisi ve...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen atletizm, voleybol, dart, masa tenisi ve futbol turnuvalarında başarılı olan takım ve sporcuların madalya ve kupaları verildi.

Sarıkaya Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Haluk Timur, her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenledikleri turnuva ile farklı okullardaki öğrencilerin birbirleri ile kaynaşmasını sağlamış olmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Yarışmalarda önemli olan kazanmak veya kaybetmek olmadığını belirten Timur, " Önemli olan organizasyonlara iştirak etmektir. Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz. Bu konuda da gençlerimizi sürekli olarak spora teşvik ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.