pendik escort bayan
ak

Sarıkaya Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimi

21.02.2018 - 17:38, Güncelleme: 21.02.2018 - 17:38
 

Sarıkaya Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçimi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya Köylere Hizmet Götürme Birliği 2018 Şubat olağan toplantısı Kaymakam Yasin Özcan başkanlığında yapıldı.Sarıkaya...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya Köylere Hizmet Götürme Birliği 2018 Şubat olağan toplantısı Kaymakam Yasin Özcan başkanlığında yapıldı.Sarıkaya Sarızeybek Şehit Yılmaz Gündüz Sinema ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Sarıkaya Merkez ve Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2017 yılı kesin hesabı, 2018 yılı çalışma ve yatırım programı görüşüldü.Toplantıya katılan muhtarlara devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi.Muhtarlar da köyleriyle ilgili yapılması gerekenleri ve sorunlarını anlattı.Toplantıda Sarıkaya Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı. Yapılan seçimin sonunda AK Partili İl Genel Meclis üyeleri Murat Yıkılmaz, Dursun Tuncer ile Karabacak köyü muhtarı İsmail Taşdelen ve Koçcağız köyü muhtarı Ahmet Murat 2018 yıl encümen üyeliğine seçildi.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya Köylere Hizmet Götürme Birliği 2018 Şubat olağan toplantısı Kaymakam Yasin Özcan başkanlığında yapıldı.Sarıkaya...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sarıkaya Köylere Hizmet Götürme Birliği 2018 Şubat olağan toplantısı Kaymakam Yasin Özcan başkanlığında yapıldı.

Sarıkaya Sarızeybek Şehit Yılmaz Gündüz Sinema ve Tiyatro Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Sarıkaya Merkez ve Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2017 yılı kesin hesabı, 2018 yılı çalışma ve yatırım programı görüşüldü.

Toplantıya katılan muhtarlara devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Muhtarlar da köyleriyle ilgili yapılması gerekenleri ve sorunlarını anlattı.

Toplantıda Sarıkaya Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı.

Yapılan seçimin sonunda AK Partili İl Genel Meclis üyeleri Murat Yıkılmaz, Dursun Tuncer ile Karabacak köyü muhtarı İsmail Taşdelen ve Koçcağız köyü muhtarı Ahmet Murat 2018 yıl encümen üyeliğine seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.