pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sarıkaya Kaymakamı Özcan'dan Hastane Ziyareti

12.11.2018 - 15:48, Güncelleme: 12.11.2018 - 15:48
 

Sarıkaya Kaymakamı Özcan'dan Hastane Ziyareti

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.Devlet hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Özcan,...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.Devlet hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Özcan, hasta ve yakınlarıyla sohbet edip sorunlarını dinledi. Özcan, hemodiyaliz ünitesini de ziyaret ederek, burasıyla ilgili Başhekim Yardımcısı Vahit Şenel'den bilgi aldı. İnsan için sağlığın en büyük değer olduğunu anlatan Özcan, "Hastanelerimizde vatandaşımıza en iyi sağlık hizmeti verilmesi için gayret gösteriyoruz. Bugün de hastanemizi ziyaret ettik, hasta ve yakınlarıyla sohbet edip sorunlarını dinledik. Bütün hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum." dedi.
YOZGAT (AA) - Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.Devlet hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Özcan,...

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, devlet hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.

Devlet hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Özcan, hasta ve yakınlarıyla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Özcan, hemodiyaliz ünitesini de ziyaret ederek, burasıyla ilgili Başhekim Yardımcısı Vahit Şenel'den bilgi aldı.

İnsan için sağlığın en büyük değer olduğunu anlatan Özcan, "Hastanelerimizde vatandaşımıza en iyi sağlık hizmeti verilmesi için gayret gösteriyoruz. Bugün de hastanemizi ziyaret ettik, hasta ve yakınlarıyla sohbet edip sorunlarını dinledik. Bütün hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.